Anasayfa /  Güncel

Erdal Sakız kimdir? Erdal Sakız neden öldürüldü?

Sakarya’nın Karasu ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra 10 gün boyunca kendisinden haber alınamayan Erdal Sakız'ı bulma için ailesi Müge Anlı’nın programına katıldı. Peki Erdal Sakız öldürüldü mü? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 25 Kasım 2022 21:00

Sakarya’nın Karasu ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra 10 gün boyunca kendisinden haber alınamayan Erdal Sakız'ı bulma için ailesi Müge Anlı’nın programına katıldı. Peki Erdal Sakız öldürüldü mü? İşte detaylar...

Erdal Sakız cinayeti, hem maktulün yakınları hem de olayı televizyon ekranları aracılığıyla takip edenler tarafından merakla takip ediliyor. Ormanlık alanda ölü şekilde bulunan Erdal Sakız’ın eşi ve oğlu, diğer tarafta ise sevgilisi ve kuzeni cinayeti araştıran Müge Anlı'nın programına katıldı. Canlı yayının bitmesinin ardından programdaki 5 kişi göz altına alındı…

ERDAL SAKIZ KİMDİR, NERELİDİR? NASIL ÖLDÜ?
43 yaşındaki Erdal Sakız, Sakarya’nın Karasu, Kuru Dere Mahallesi’ndeki yaşadığı evden 10 gün önce aracıyla ayrılmış ve bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Ardından Sakız’ın yakınları güvenlik güçlerine durumu bildirdi ve arama çalışmaları başlatıldı.

Çam dağı ormanlık alanda ineklerini aramaya giden Ali Kardeş, otomobil içerisinde bir erkek cesedi bulunca ihbarda bulundu. Olay yerine giden jandarma ekiplerinin yaptıkları incelemede cesedin kayıp olan Erdal Sakız'a ait olduğu kesinleşti. Baş ve göğüs kısmında kurşun yarası olduğu ayrıca elinden de tüfekle vurulduğu anlaşılan Erdal Sakız'ın cansız bedeni otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsündeki Otopsi Merkezi'ne gönderildi.

ERDAL SAKIZ’IN KATİLİ BULUNDU MU?
Olayla alakalı soruşturma devam ederken Erdal Sakız'ın eşi ve oğlu, diğer tarafta ise sevgilisi ve kuzeni cinayeti araştıran Müge Anlı'nın canlı yayınına çıktı.

Erdal Sakız’ın eşi, kocasının sevgilisini; Sakız’ın ortağı ise kuzenini suçladı.

Canlı yayının bitmesinin ardından şok bir gelişme yaşandı ve Sakarya İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat timleri, Müge Anlı’nın yayınına çıkan 5 kişiyi programın bitiminde gözaltına aldı.

Erdal Sakız'ın karısı, oğlu, sevgilisi ve kuzeninin de aralarında bulunduğu 5 kişi, ifadeleri alınmak üzere Hendek İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Yorumlar