Anasayfa /  Magazin

Engin Öztürk İdil Fırat'tan ayrıldı (İdil Fırat kimdir?)

Engin Öztürk İdil Fırat'tan ayrıldı (İdil Fırat kimdir?)

Abone ol
Abone ol 07 Ağustos 2016 13:06

Star Tv'de yeni başlayan Yüksek Sosyete dizisinde başrol oynayan Engin Öztürk ile İdil Fırat ayrıldı. Engin Öztürk İdil Fırat ile, 1,5 yıllık beraberliklerini noktalama kararı aldı.

  Engin Öztürk İdil Fırat’ın 1,5 yıldır meraklı gözlerden uzak yaşadıkları aşk, aynı şekilde sessiz sedasız noktalandı. Ayrılık, çiftin birbirlerinin fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından silmesiyle su yüzüne çıktı. İdil Fırat ayrıldıklarını doğruladı: “Doğru, yeni ayrıldık. Ama Engin her zaman dostum olarak kalacak.”

İDİL FIRAT KİMDİR ?

Fenerbahçeli yönetici Önder Fırat'ın, Sibel İdil Kerimoğlu'ndan olan kızı İdil Fırat, Temmuz 2015'te oyuncu Engin Öztürk ile flört etmeye başlamıştı. İdil Fırat sevgilisini annesi ile kardeşi Can Fırat ile tanıştırmıştı. Şok bir kararla ayrıldılar. İdil Fırat (d. 5 Kasım 1972, Ankara), Türk sinema ve dizi oyuncusu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tiyatro bölümünden 1995 yılında mezun oldu. İzmir Devlet Tiyatrosu, İzmir Çocuk Tiyatrosu, Ankara Sanat Tiyatrosu ve Dormen Tiyatrosunda çalıştı.

Yorumlar