Anasayfa /  Sağlık

Engelli aşı randevusu nasıl alınır? (e-nabız / e-devlet) aşı randevusu

Engelli aşı randevusu nasıl alınır MHRS? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugünden itibaren tam bağımlı orta düzey ve ağır engelli vatandaşların aşılanması sürecinin başladığını duyurdu. Peki Engelli aşı randevusu nasıl alınır? (e-nabız / e-devlet) aşı randevusu

Abone ol
Abone ol 27 Mayıs 2021 14:42

Engelli aşı randevusu nasıl alınır MHRS? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugünden itibaren tam bağımlı orta düzey ve ağır engelli vatandaşların aşılanması sürecinin başladığını duyurdu. Peki Engelli aşı randevusu nasıl alınır?

Bilim Kurulu toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “1 Haziran’dan itibaren aşılama programımız hızlanmış olacak” ifadelerini kullanmıştı. 1 Haziran itibariyle 50 yaş üzeri vatandaşların aşılanmaya başlayacağı müjdesini veren Bakan Koca, bugün de öncelikli bir grup olan orta düzey ve ağır engelli vatandaşların aşı randevularının açıldığını belirtti. Engelli aşı randevusu nasıl alınır?

Aşı Randevusu Nasıl Alınır?

Aşı durumu e-Nabız ya da 2023’e kısa mesaj göndererek sorgulanıyor. Aşı yapılacak grupta yer alanlar MHRS üzerinden aşı randevusu alabiliyorlar.

AŞI RANDEVUSU ALMA EKRANI İÇİN TIKALYINIZ!

Yorumlar