Anasayfa /  Foto Galeri

En yaratıcı en komik birbirinden güzel 1 nisan şakaları! İşte 1 Nisan şakası örnekleri 2022!

Bugün 1 Nisan şaka günü! Tarihi 16. yüzyıla dayanan bugünde insanların eğlenmesi amaçlanmaktadır. Ailenize, iş ve okul arkadaşlarınıza şaka yapmak isterseniz listemizde yer alan 1 Nisan şakaları ile hem kendinizi hem çevrenizi ve sevdiklerinizi gülümsetmek mümkün. İşte okulda, iş yerinde, sevgilinize, eşinize, arkadaş ve ailenize yapabileceğiniz en güzel 1 Nisan şakaları listesi!

En yaratıcı en komik birbirinden güzel 1 nisan şakaları! İşte 1 Nisan şakası örnekleri 2022! - Sayfa 1

1 Nisan geleneğinin kökeni merak edilirken, bu geleneğin Fransa halkı arasında yaşanan yanlış anlaşılmalardan geldiği bilinmektedir. Bir dönem 1 Nisan geleneğinin bir halkın arasından çıkıp tüm dünyada etkili olacağı kimse tarafından düşünülmemişti. Şimdilerde gelenek haline gelen 1 Nisan şakaları için vatandaşlar tarafından komik ve yapılması kolay şakalar araştırılıyor. İşte her yerde yapılabilecek en komik şakalar...

En yaratıcı en komik birbirinden güzel 1 nisan şakaları! İşte 1 Nisan şakası örnekleri 2022! - Sayfa 2

'ARANIYOR' ŞAKASI

1 Nisan şakalarının arasında en acımasız olanı olarak tabir edilen bu şakayı yapmadan önce arkadaşınızın ya da tanıdığınızın fotoğrafını bulmalısınız. Fotoğrafı güzelce bir A4 kağıdına tasarlayıp bastırın ve altına "Kayıp aranıyor" ilanı verin. Daha sonra etrafınızdaki binaların kapılarına yapıştırabilirsiniz. Emin olun hem yakınlarınız hem de siz çok güleceksiniz.

En yaratıcı en komik birbirinden güzel 1 nisan şakaları! İşte 1 Nisan şakası örnekleri 2022! - Sayfa 3

GAZETE ŞAKASI

Eğer tanıdığımız birinin fotoğrafı varsa, bu fotoğraftan iyi bir fotokopi alıp gazetenin orta sayfalarındaki haberlere fotomontaj yapabilirsiniz. Sonrasında gazeteyi onun okumasını sağlayarak haberlere çıktığına inandırabilirsiniz.

En yaratıcı en komik birbirinden güzel 1 nisan şakaları! İşte 1 Nisan şakası örnekleri 2022! - Sayfa 4

SÜNGERDEN SAHTE ÇİKOLATA ŞAKASI

Evinizde kullanmakta olduğunuz bulaşık süngerini istediğiniz boyutlara parçalayarak bölün. Ardından erittiğiniz çikolata ile bir güzel kaplayın. Çikolata sosu donduğunda bunu kurbanınıza ikram edebilirsiniz.