Anasayfa /  Foto Galeri

Kadir gecesi Mesajları ve Sözleri! En güzel, resimli, ayetli ve dualı Kadir Gecesi mesajları

Bin aydan daha hayırlı olduğu bilinen Kadir gecesi Ramazan ayının 27. gecesine denk gelmektedir. Sevdiklerine yakınlarına ve arkadaşlarına bu geceyi hatırlatmak isteyenler en yeni, ayetli, hadisli ve resimli Kadir Gecesi mesajları ile ilgili internette araştırma yapmaya başladı. İşte Kadir Gecesi mesajları ve sözleri...

Kadir gecesi Mesajları ve Sözleri! En güzel, resimli, ayetli ve dualı Kadir Gecesi mesajları - Sayfa 1

Kadir Gecesi mesajları ve sözleri, vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Bu kıymetli günde namazlar kılınacak ve vatandaşlar camilere gidecek. Bugünün önemini hatırlatmak ve sevdiklerine mesaj göndermek isteyen kişiler; en yeni, ayetli, hadisli ve resimli Kadir Gecesi mesajları için internet arama motorlarında araştırma yapıyor. Biz de en yeni ve en güzel Kadir Gecesi mesajları ve sözlerini sizler için derledik...

Kadir gecesi Mesajları ve Sözleri! En güzel, resimli, ayetli ve dualı Kadir Gecesi mesajları - Sayfa 2

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Kadir gecesi Mesajları ve Sözleri! En güzel, resimli, ayetli ve dualı Kadir Gecesi mesajları - Sayfa 3

Kuran-ı Kerim'de Kadir Gecesi için Leyletül kadri hayrun min elfi şehrin yani Kadir Gecesi bin aydan hayırlı bir gecedir diye buyuruluyor Bu nedenle bu geceyi ihya edelim Kadir geceniz hayırlı olsun.

Kadir gecesi Mesajları ve Sözleri! En güzel, resimli, ayetli ve dualı Kadir Gecesi mesajları - Sayfa 4

Gül-i Muhammed-i olanlara selam olsun, selam diyarından geçenlere bahar olsun, gönlü hazan olanların gönlü gülistan olsun, mübarek kandiliniz kutlu olsun.