Anasayfa /  Foto Galeri

En güzel resimli Cuma mesajları 2020! Kısa ve öz, dualı Cuma mesajları

Mübarek Ramazan ayının sonlarına yaklaşırken öte yandan Müslüman alemi için büyük öneme sahip olan bu günde binlerce vatandaş en güzel resimli Cuma mesajları araştırıyor. Ramazan ayı vesilesiyle farklı bir değer taşıyan Cuma günü ibadet ve hayır işleme günüdür. Sizler için derlediğimiz en güzel, anlamlı, hadisli Cuma mesajları ve sözlerine haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte dualı, yeni, kısa ve öz, resimli Cuma mesajları 2020...

En güzel resimli Cuma mesajları 2020! Kısa ve öz, dualı Cuma mesajları - Sayfa 1

2020’nin en çok beğenilen ve paylaşılan cuma mesajları paylaşımları, uzakta olan Müslümanların menevi duygularını pekiştirmede vesile sağlıyor. İslam dini için büyük öneme sahip olan bu günde vatandaşlar cuma gününü ibadet ve dualarla idrak ediyor. Mübarek Ramazan ayının son günlerinde, dua ve bereket sözleri içeren kısa uzun en güzel cuma mesajları, bu mübarek cuma gününde, sevdikleri ile yakınlık bağlarını güçlendirmek isteyenlerin cuma sözlerinde temennilere aracı olacak. Cuma mesajları içerisinde bu hafta da en çok tercih edilenler resimli cuma mesajları oluyor. Farklı, anlamlı, yeni cuma mesajlarında bol seçenekli cuma mesajlarını sizler için hazırladık. İşte, cuma günün faziletine yakışan Facebook, Instagram, Whatsapp'tsn paylaşılacak 2020 cuma mesajları seçenekleri...

En güzel resimli Cuma mesajları 2020! Kısa ve öz, dualı Cuma mesajları - Sayfa 2

-Cuma diğer Cumaya kadar ve fazladan üç gün içinde işlenen günahlara kefaret olur. Çünkü iyi bir amel işleyene on kat sevap verilir.

-Günler bize dostların güzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi. Cumanız mübarek olsun…

-Cumanız mübarek olsun. Gününüz maddi ve manevi anlamda aydınlık, gönlünüz hoş olsun. Sizi kedere, üzüntüye sevk edecek ne kadar olumsuzluklar varsa sizden her daim uzak olsun. Allah sonumuzu hayretsin. Kurtuluşa erenlerden eylesin.

En güzel resimli Cuma mesajları 2020! Kısa ve öz, dualı Cuma mesajları - Sayfa 3

-Allah’ın Selamı Rahmeti, Bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın Cumamız Mübarek Olsun! Hayırlı Cumalar.

-Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, sen imdat eyle, sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Cumanız Mübarek Olsun.

-Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennet te gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

En güzel resimli Cuma mesajları 2020! Kısa ve öz, dualı Cuma mesajları - Sayfa 4

-Hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini, nasip eyle ya Rabbim. Hayırlı cumalar dilerim.

-İmkanların bittiği yerde iman vardır, derdin ne kadar büyük olursa olsun” derdinden büyük Allah vardır. Hayırlı Cumalar. – Yaşamın öyle olsun ki Rabbim, kulum senden razıyım desin… Duaların öyle olsun ki günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın… Yaradana sığın ki nefsin seni değil sen onu bitiresin. Hayırlı Cumalar.