Anasayfa /  Foto Galeri

En güzel cuma mesajları 2020! İşte dualı, yeni ve anlamlı cuma mesajları ve sözleri

Hayırlı cumalar... Bir Cuma namazı heyecanı daha başladı. Cuma mesajları ve sözleri ile tüm dostlarınıza Cuma dileklerinizi iletin. Birbirinden güzel ve anlamlı cuma mesajları ve cuma sözlerini sizler için derledik. İşte gerek kısa mesaj yoluyla gerekse sosyal medya uygulamalarıyla sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz birbirinden anlamlı Cuma mesajları...

En güzel cuma mesajları 2020! İşte dualı, yeni ve anlamlı cuma mesajları ve sözleri - Sayfa 1

Cuma mesajları resimli yeni 2020... En güzel anlamlı cuma mesajlarını kısa ve öz olarak sevdiklerinizi mutlu etmek için bu özel günde yollayabilirsiniz. Birbirinden güzel dualı ve ayetli cuma mesajlarını sizler için derledik. İşte 13 Kasım'a özel resimli cuma mesajları! Hayırlı Cumalar ....

En güzel cuma mesajları 2020! İşte dualı, yeni ve anlamlı cuma mesajları ve sözleri - Sayfa 2

Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar...

En güzel cuma mesajları 2020! İşte dualı, yeni ve anlamlı cuma mesajları ve sözleri - Sayfa 3

Ey İnsanoğlu! Gaflet uykusundan uyanın! Bekliyor bizi bu o dehşetli günler tövbe edin kardeşler Allah affeder..Hayırlı Cumalar.

Dünyada bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua etiğin her şey bugün kabul olsun, amin! "Hayırlı Cumalar" dilerim.

En güzel cuma mesajları 2020! İşte dualı, yeni ve anlamlı cuma mesajları ve sözleri - Sayfa 4

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahibimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.İnkâr edenlere gelince; onların amelleri ıssız bir çöldeki serap gibidir. (Nur,39) Hayırlı Cumalar.Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle... Hayırlı Cumalar.