Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

En Az İlkokul Mezunu Hastanelere Memur Alımı Yapılacak

Kamuya ve bağlı kuruluşlarına yapılan personel alımlarının yanı sıra hastanelere memur alımları da yapılıyor. 

Abone ol
Abone ol 23 Kasım 2018 14:37

Bu alımlar çok sayıda kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor ve merak edilen ilanlar arasında yer alıyor. Yayımlanan çok sayıda hastane personeli alımı bulunuyor. 

Adaylarda mesleki bilgi ve tecrübeye ek olarak farklı nitelikler aranabilmektedir. Başvuru aşamasına geçilmeden önce bu noktaya dikkat edilmesi gerektiğini vurgulamış olalım. En az ilköğretim mezunu olan adaylar temizlik görevlisi pozisyonuna yönelik başvurular yapabilmektedir.

Hangi kadrolara alım yapılıyor?

En az ilkokul mezunu olan adaylarıın alımının yanı sıra farklı kadrolara da alımlar yapılmaktadır. Bu kadrolar; Muhasebe Meslek Elemanı, Diş Hekimi Asistanı/Yardımcısı, Hastane Hizmetlisi, Beden İşçisi (Genel), Hasta Danışmanı, Temizlik Görevlisi, Ebe, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, Medikal Muhasebe Elemanı, Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi, Proses İşçisi, Aşçı Yardımcısı, Hemşire, Büro Memuru (Genel), Beyin Ve Sinir Cerrahisi Uzmanı, Dermatoloji Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Hekim-Pratisyen(Genel Cerrahi Uzmanı) şeklinde kadrolardır.

Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İlanlara başvurular İŞKUR resmi web adresi üzerinden gerçekleştirilmektedir. İlanlara yönelik ek detaylar da yine buradan erişime sunulmuş durumdadır. Yapılacak olan memur alımları için başvuru yapacak olan adayların mağduriyet yaşamamaları adına İŞKUR iş ve meslek danışmanları aracılığıyla başvuru yapmaları önerilmektedir. 

İlanlara ulaşmak için tıklayınız


Yorumlar