Anasayfa /  Foto Galeri

Emre Aşık Yağmur Aşık davasında kan donduran ifadeler: Emre’yi öldürtmek için kanlı ete ateş ettirdi

Boşanma aşamasında olduğu Emre Aşık'ı öldürmek için kiralık katil tutmakla suçlanan Yağmur Aşık hakkında Düzce'de soruşturma açıldı. Emre Aşık, mahkeme için avukatı ile adliyeye geldi. İddianamede; Yağmur Aşık hakkında şoke eden ifadeler yer aldı. Erdi Sungur'dan eşini öldürmesini istediğini, adam öldürüp öldüremeyeceğini test etmek için kanlı ete ateş ettirdiği iddiaları yer aldı.

Emre Aşık Yağmur Aşık davasında kan donduran ifadeler: Emre’yi öldürtmek için kanlı ete ateş ettirdi - Sayfa 1

Eski eşi Emre Aşık'ı öldürtmek için tetikçi tuttuğu iddia edilen Yağmur Aşık hakkında şok iddialar! Eski milli futbolcu Emre Aşık’ın boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık tarafından öldürülmek istendiği iddiasıyla açılan dava Düzce’de görülecek. Emre Aşık mahkeme için adliyeye avukatı ile gelirken, iddianamede şoke eden iddialar yer aldı. Yağmur Aşık’ın, Erdi Sungur’dan eşini öldürmesini istediğini, adam öldürüp öldüremeyeceğini test etmek için de kanlı ete ateş ettirdiği iddiası son dakika magazin gündeminde yerini aldı.

Emre Aşık Yağmur Aşık davasında kan donduran ifadeler: Emre’yi öldürtmek için kanlı ete ateş ettirdi - Sayfa 2

Düzce 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuksuz yargılanan Erdi Sungur ile müşteki Emre Aşık ve avukatları katıldı. Mahkeme heyetinin, iddiaları okumasının ardından Erdi Sungur’un ifadesi alındı.

Emre Aşık Yağmur Aşık davasında kan donduran ifadeler: Emre’yi öldürtmek için kanlı ete ateş ettirdi - Sayfa 3

Erdi Sungur ifadesinde, “Cumhuriyet Savcılığı’nda samimi itiraflarda bulundum. Cezaevinden firar ettiğimde Yağmur Aşık, beni aldı. Günlük kiralık evlerde kaldık. Daha sonra Yağmur Aşık’ın evinde kaldık. Benim, adam öldürme düşüncem yoktu. Ben, tekrar cezaevine girdiğimde Yağmur ile İlyas Yılmaz görüşmeye devam etmişler. Daha sonra Baycan Ş. isimli birisiyle Yağmur’un beraber olduğunu öğrendim. Yatıp kalkıp Emre’yi öldürmek istediğini söyledi. Ben bunu yapamayacağımı söyledim. Bana Arnavutköy’deki evinin arkasındaki ormanlık alanda, kanlı ete ateş ettirdi. Benim bu işi yapamayacağımı söyledi. Nedenini sorduğumda gözlerimi kırptığım için yapamayacağımı belirtti” dedi.

Emre Aşık Yağmur Aşık davasında kan donduran ifadeler: Emre’yi öldürtmek için kanlı ete ateş ettirdi - Sayfa 4

EMRE AŞIK’I ÖLDÜRECEK KİŞİYE 270 BİN LİRA VERDİ

Erdi Sungur, Yağmur Aşık’ın, Emre Aşık’ı öldürecek kişiye 270 bin lira verdiğini hatırlatarak, “İstanbul’dan kiraladığı araçla Düzce’ye gelirken Adapazarı’nda da ikinci aracı kiraladık. Yağmur, İstanbul’dan kiraladığı araçla ben de arkasından Adapazarı’ndan kiraladığım araçla Düzce’ye geldik. Amaç çevirmelerde ikimizin aynı araç içinde polise yakalanmamasıydı. Ben o dönem firariydim. Yağmur’un anne ve ablası bana ‘damadımız’ diyordu. Yağmur’un ablasıyla annesi çantasında iki silah gördüler. Annesi Yağmur’a ‘bu silahlar ne?’ dedi. Yağmur annesine, ‘Sen Emre’yi öldüremedin. Bu halledecek’ diyerek beni gösterdi. Benim bu işi yapamayacağımı düşündükleri için bir gün İzmit civarında yol kenarında beklerken arkamızdan siyah bir minibüs geldi. Yağmur, minibüse geçti ve para götürdü. Yaklaşık 270 bin lira civarında olduğunu hatırlıyorum. Daha sonra para verdiği kişinin Baycan Ş. olduğunu öğrendim. Yağmur’a ‘bu kim?’ dediğimde, ‘Sen yapamayacaksın işi, bu halledecek’ dedi” diye konuştu.