Anasayfa /  Foto Galeri

Emirhan Döner'den eski sevgilisine darp ve tehdit! " Seni Bergen gibi yaparım"

Suç örgütü kurma iddiasıyla 119 yıl hapis istemi ile yargılanan Emirhan Döner (32), cezaevinden çıktığı gibi darp ettiği eski sevgili Şenay Şentürk’ü bu kez de sanatçı Bergen gibi yüzüne kezzap atmakla tehdit etti. Üç yaşındaki kızı ile yaşayan Şentürk, Döner hakkında uzaklaştırma kararı aldı.

Emirhan Döner'den eski sevgilisine darp ve tehdit! " Seni Bergen gibi yaparım" - Sayfa 1

Suç örgütü kurmak ve yönetmek suçlamasıyla 119 hapis cezası ile yargılanan Emirhan Döner bu kez yeni bir soruşturma ile gündemde. Cezaevinden çıktıktan sonra darp ettiğiği sevgilisi Şenay Şentürk kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle Emirhan Döner hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Şenay Şentürk: Emirhan Döner bana ‘Sende silinmeyecek izler bırakır, kızını elinden alır seni de yaşatmam’ dedi.

Emirhan Döner'den eski sevgilisine darp ve tehdit! " Seni Bergen gibi yaparım" - Sayfa 2

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin geçen yıl 'Döner Kardeşler' adındaki suç örgütüne yönelik operasyonu sonrası 12'si tutuklu 28 kişi hakkında dava açılmıştı. Anılan davada kendisi 119 yıla kadar, ağabeyi Turhan Döner ise 105 yıla kadar hapis istemi ile yargılanan Emirhan Döner bu kez yeni bir soruşturma ile gündemde.

Emirhan Döner'den eski sevgilisine darp ve tehdit! " Seni Bergen gibi yaparım" - Sayfa 3

Emirhan Döner, Bakırköy 20. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı dosyadan geçen 17 Şubat'ta tahliye oldu. Döner, cezaevinden çıktığı gibi, aynı dosya kapsamında yargılanan eski sevgilisi Şenay Şentürk'ün, kızları ile yaşadığı eve gitti.

Emirhan Döner'den eski sevgilisine darp ve tehdit! " Seni Bergen gibi yaparım" - Sayfa 4

Döner, tutuklu bulunduğu süreçte cezaevine telefon sokmadığı gibi, suç örgütü ile ilgili bildiklerini emniyete ve mahkemeye anlatacağını öğrendiği Şentürk'ü evinde darp etmeye başladı.