Anasayfa /  Foto Galeri

''Emanet Dizisi'' Oyuncu Kadrosu- Kanal 7

Kanal 7 ekranlarında 2020 2021 yeni sezonunda yayınlanacak Emanet dizisi için hazırlıklar devam ediyor. 2020 20201 yeni sezonu öncesinde izleyici karşısına çıkarılacak olan Emanet dizisinin bir günlük dizi olacak. Gündüz saatlerinde yayınlanması beklenen Emanet dizisinin bir dram ve aşk dizisi olacağı biliniyor.İşte oyuncu kadrosu . ..

''Emanet Dizisi'' Oyuncu Kadrosu- Kanal 7 - Sayfa 1

Senarist ve yapımcı Nazmiye Yılmaz’ın yine hem senaryo hemde yapım ekibinde yer alacağı Emanet dizisi çekimleri Korona Virüs nedeniyle yapılamadı. Bu nedenle de 2020 2021 yeni sezonuna kaldı.

Emanet dizisi oyuncu kadrosu da belli oldu. Emanet dizisi oyuncuları ise Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Rüzgar Özkan, Melih Özkaya, Rüya Coriç, Hilal Yıldız, Volkan Yıldırım, Aylin Veziroğlu, Osman Aydın ve Derya Oğuz Ertün oldu. 

''Emanet Dizisi'' Oyuncu Kadrosu- Kanal 7 - Sayfa 2

Emanet Dizisi Oyuncuları


Halil İbrahim Ceyhan (Yaman)


Halil İbrahim Ceyhan çok yönlü bir kişiliktir. Halil İbrahim Ceyhan söz yazarı, şarkıcı, besteci ve aktör olarak piyasa da yer almaktadır. 2019 eylül ayında yayınlanan Kendini Bana Bırak isimli bir single çalışması vardır ve 1 milyona yakın izlenme elde etmiştir.

Halil İbrahim Ceyhan ilk ve tek oyunculuk deneyimini Hemen Döneriz isimli 2019 yapımı filmde yer alarak yaşamıştır.  Kanal 7’nin yeni dizisi Emanet’te ise Yaman karakteri ile ilk kez bir dizi de oynayacak ve başrolde yer alacaktır.

''Emanet Dizisi'' Oyuncu Kadrosu- Kanal 7 - Sayfa 3

Sıla Türkoğlu -Seher


Emanet dizisi kadın başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu oldu. Bir çok izleyici Yemin dizisinde hayat verdiği Suna karakteri ile çok sevilen Sıla Türkoğlu’nun artık bir başrolde yer alması gerektiğini düşünüyordu.

Yemin dizisinden Özge Yağız’a teklif gittiği açıklanmıştı ancak bu haberlerin gerçek olmadığı Yemin dizisinden Sıla Türkoğlu’an teklif gittiği anlaşıldı.

Tunay Menajerlik ile çalışan Sıla Türkoğlu Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi mezunudur ve özel oyunculuk dersleri alarak oyunculua başlamıştır.

Sıla Türkoğlu ilk oyunculuk deneyimini ise Ağlama Anne dizisi ile yaşamıştır. 18 Nisan 1999 doğumlu olan Sıla Türkoğlu İzmir Bornava doğımludur ve 21 yaşındadır. 1.68 cm boyunda ve 55 kg olan Sıla Türkoğlu bekardır.

''Emanet Dizisi'' Oyuncu Kadrosu- Kanal 7 - Sayfa 4


Berat Rüzgar Özkan (Yusuf)


Berat Rüzgar Özkan Emanet dizisi çocuk başrol oyuncusu oldu. 16 eylül 2014 İstanbul doğumlu olan Berat Rüzgar Özkan 2020 yılı itibari ile 6 yaşının içindedir ve anaokulu öğrencisidir.

Daha önce Opel ve Phılıps gibi markaların reklamlarında yer almıştır. Kutsal Kavga filminde ilk kez oyuncu olarak 5 yaşında yer almıştır. Berat Rüzgar Özkan’ın İlk dizisi ise Emanet olacaktır.