Anasayfa /  Ekonomi

Elon Musk Twitter'ı satın aldı, Dogecoin fırladı!

Elon Musk'ın destek verdiği Dogecoin'deki artış Twitter anlaşmasının tamamlanacağı yönündeki haberlerin ardından daha da sertleşti. "Meme token"ın piyasa değeri 48 saatte 2 milyar dolardan fazla değer kazandı.

Abone ol
Abone ol 27 Ekim 2022 18:21

Elon Musk’ın, aylardır süren Twitter anlaşmasını yarın resmen tamamlayacağı yönündeki haberler, Dogecoin’i yukarı çıkarmaya devam ediyor. Musk’ın TSİ dün akşam saatlerinde Twitter’ın ofisine gelmesi de, DOGE fiyatını ciddi derecede yükseltti.

Son 10 haftada ilk kez
Yaklaşık 2 gün önce 8 milyar doların altında bir piyasa değerine sahip olan DOGE, 10.48 milyar doların da üzerinde çıkmayı başardı. 1 haftada yüzde 32 yükselen Dogecoin, son 24 saatte ise %18 yukarı çıktı. DOGE, bu yükselişlerle birlikte son 10 haftada ilk kez 0.072 doların da üzerine çıkmış oldu. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda da Dogecoin balinaları milyarlarca Dogecoin’i hareket ettirmişlerdi.

Dogecoin’deki tekil adres sayısı da son 3 ayda 100 binden fazla artarken, “meme token” haberin yazıldığı dakikalarda 0.076 dolardan işlem görüyor.

Yorumlar