Anasayfa /  Yaşam

Elif 260. Bölüm Neler Oldu Youtube izle!

Elif 260. Bölüm Neler Oldu Youtube izle!

Abone ol
Abone ol 18 Ocak 2016 00:57

Elif 260. Bölüm Neler Oldu?

ZEYNEP İLE SELİM ARASINDA SOĞUK RÜZGARLAR ESİYOR

Selim ile Zeynep’in arasını bozan Arzu diğer yandan Elif’ten kurtulmaya çalışmaktadır. Erkut’un yardımıyla Necdet’in elinden kurtulma imkanı yakalayan Gonca, Necdet’in yapacaklarından korktuğu için kaçmak istemez. Nurten, Arzu’nun gerçek kimliğini öğrenmiştir. Karşısında Elif’le Nurten’i gören Ayten büyük bir şaşkınlık yaşar. Arzu’nun Selim için hazırladığı plan işe yarar ve ikilinin gizlice görüştüğünü düşünen Zeynep ile Selim’in arası açılır. Erkut, Gonca’yı Necdet’in elinden kurtarır ancak o Necdet’e karşı duyduğu korkudan dolayı kaçmak istemez. Arzu, Elif’ten kurtulmak için yeni bir plan yapar ve Elif çiftliğe sağ salim ulaşmadan onun işini bitirmek ister. Diğer yandan Arzu’nun gerçek kimliğini öğrenen Nurten artık daha temkinli hareket etmektedir.

Elif 259. Bölüm Nurten Elif’i Buldu

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Elif’te bu akşam, Nurten Elif’i ailesine teslim edip büyük ödülü almak için çiftliğe gider. Fakat çiftlikte kendilerini karşılayan kişi hiç ummadıkları birisidir. Her yerde Elif’i arayan Muhsin, sonunda Elif’i bulur. Nurten öğrendiklerini Seher’e anlatır. Onlar da Elif’i aramaya çıkar. Kiraz’la Sadık, Arzu’nun tehditleriyle yaşayamayacaklarına karar vererek kendi yollarına gider. Tülay, Zeynep’in durumundan Aliye’ye bahsedince, Aliye’yle Kenan Zeynep’i çiftliğe getirmek üzere almaya gider. Nurten, kayıp ilanında belirtilen parayı alabilmek için Seher’le bir plan yaparak Elif’i çiftliğe götürür. Peki, çiftlikte onları kim karşılayacaktır?

Elif 258. Bölüm Neler Oldu?

Elif’te bu akşam, Kenan’ın Elif için gazetelere verdiği ilanı gören Nurten, Elif’i bulup ailesine teslim etmek ister. Bu planından ve alacağı büyük paradan kocasına bahsetmeyen Nurten başarılı olabilecek midir? Nurten, çok zengin bir ailenin kızı olduğunu öğrenince Elif’in peşine düşer. Fakat Elif, Muhsin’in elinden kaçmayı başarır. Nurten, kayıp ilanından Muhsin’e bahsetmez ve birlikte Elif’i ararlar. Muhsin, karısının vicdanının rahat etmediğini düşünür. Arzu’nun tehdidiyle karşı karşıya kalan Gonca çaresiz bir halde boşanma dilekçesini yazmak zorunda kalır. Gonca, Arzu’nun bu hain oyunundan nasıl kurtulacaktır? Öte yandan Kiraz, duyduklarını Aliye’ye söylemeye karar verir.

Elif 257. Bölüm Neler Oldu?

Kanal 7’nin büyük bir beğeniyle takip edilen dizisi Elif’te bu akşam Kiraz, Serdar’la ilgili gerçekleri öğrenir. Öte yandan hastalığı ilerleyen Elif, Zeynep’le aynı hastanede tedavi görür. Peki bu büyük rastlantı, elif’i ailesine kavuşturabilecek mi? Kiraz, Serdar’ın Tuğçe’nin babası olduğunu duyunca çok şaşırmış; bunu bildiğini Arzu’ya belli etmemek için elinden geleni yapar. Arzu ise Kiraz’ın onları duyup duymadığından emin olmaya çalışır. Zeynep, Erkut’un yanında fenalaşır. Elif ise çok üşüttüğü için ateşi bir türlü düşmez. Muhsin onu hastaneye götürür. Elif’le Zeynep aynı hastanede tedavi olur. Necdet hastanedeyken Veysel ona ödemesi gereken parayı Gonca’ya verir. Gonca’yla Veysel arasındaki bu alışverişi Arzu görür ve eline Gonca’yla ilgili büyük bir koz geçirdiği için sevinir. Nurten, yanlarında kalan Elif’in aslında kim olduğunu öğrenir.

Elif 256. Bölüm Neler Oldu?

Dün akşam ki bölümde Selim dayanamayarak Necdet’i vurdu. Her ne kadar kötüye birşey olmaz denilse de, Selim polise gidip Necdet’i vurduğunu itiraf ederek teslim oldu. Bakalım Necdet ölecek mi? Tüm bunların yanında fenalaşan Zeynep doktora gitti ve hamile olduğunu öğrendi. Dizinin yeni bölümünde ilginç detaylar bizi bekliyor. Gizli bir aşkın meyvesi olarak dünyaya gelen minik Elif’in öyküsü sezon boyunca Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Hafta içi her gün yayınlanan ve Mayıs ayında 183. bölümüyle sezon finali yapan dizinin yeni bölümleri Kanal 7 ekranlarında yerini aldı. Hikaye: Annesi, kendisine hamileyken zorla babasından uzaklaştırılan minik Elif, üvey babası tarafından çocuk tacirlerine verilmek istenince çareyi kaçmakta bulur. Hiç görmediği babasının çiftliğinde besleme olarak yaşamaya başlayan Elif, artık annesinden uzakta bambaşka bir hayata yelken açmıştır. Çiftlikte Elif’i bekleyen acı sürprizler, Elif’in annesine duyduğu özlemi gün geçtikçe arttırmaktadır. Annesine kavuşacağı günün hayalini kuran Elif, vuslata erecek mi? Başrollerinde Selin Sezgin, Altuğ Seçkiner ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor.

Elif 255. Bölüm Neler Oldu?

İlgiyle takip edilen Elif’te bu akşam Selim, Necdet’le yüzleşmeye karar ve Necdet’in karşısına çıkar. Necdet’in kışkırtmalarına daha fazla dayanamayan Selim, kendine hâkim olamaz. Kazanın sorumlusu olarak gördüğü Necdet’le yüzleşen Selim dönüşü olmayan bir hatanın eşiğindeyken Gonca çıkıp gelir. Tüm olanlara şahit olan Gonca ne yapacağını şaşırır. Elif hastalanınca, Muhsin bir süre daha onlarla kalması konusunda Nurten’i ikna eder. Veysel, Necdet’e olan borçlarını ödemek için Melek’in evini satışa çıkarınca Melek’i kendi evine getirir. Tülay ise Melek için endişelidir. Zeynep Gülnur’la dertleşirken fenalaşır. Gülnur Zeynep’i hastaneye götürür. Zeynep ise muayene sonunda duyduklarına inanamaz.

Elif 254. Bölüm Neler Oldu?

Elif’te bu akşam Zeynep’in Erkut’la buluştuğunu öğrenen Selim’in güveni sarsılır. Bunu fırsat bilen Necdet ise Selim’in üzerine gider. Öte yandan Zeynep, Selim’in başını beladan kurtarmaya çalışmaktadır. Selim, Zeynep’in Erkut’la görüştüğünü öğrenince önce inanmaz ama Necdet onu tahrik edince kendine hâkim olamaz. Bu arada Zeynep de Erkut’la buluşmuş, Selim’in başı derde girmeden bir çözüm yolu bulmaya çalışmaktadır. Selim’in Zeynep’e olan güveni sarsılınca felaketler silsilesi peşlerini bırakmayacaktır. Elif’le Hamit sığınacakları güvenli bir yer bulurlar. Nurten, Melahat’ın yanında çalışmaya başlar. Veysel, parasına para katmak için oynadığı kumarı kaybeder. Fakat kumar masasında işler umduğu gibi gitmez.

Etiketler elif
Yorumlar