Anasayfa /  Foto Galeri

Ekrem İmamoğlu'na kayak tepkisi! İşte sosyal medyada paylaşılan o kareler

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun deprem bölgesini ziyaret ettikten sonra Palandöken Kayak Merkezi'ne geçmesi sosyal medyada büyük tepki çekti.

Ekrem İmamoğlu'na kayak tepkisi! İşte sosyal medyada paylaşılan o kareler - Sayfa 1

41 kişinin yaşamını yitirdiği deprem bölgesinde incelemelerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, buradan Tunceli'ye geçerek Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ile görüşmüştü.

Ekrem İmamoğlu'na kayak tepkisi! İşte sosyal medyada paylaşılan o kareler - Sayfa 2

OTEL MİSAFİRLERİNİN PAYLAŞIMLARI ORTAYA ÇIKARDI

Kısa bir Tunceli ziyaretinin ardından Ekrem İmamoğlu'nun Palandöken Kayak Merkezi'ne geçtiği ortaya çıktı. Gizli tutulan İmamoğlu'nun kayak merkezine geçişini otel misafirlerinin paylaşımları ortaya çıkardı.

ŞEYMA'NIN ABLASI İLE POZ VERDİ
Kayak merkezinde Şema Subaşı'nın ablası Kübra Açıl ile karşılaşan Ekrem İmamoğlu, ricası üzerine kendisiyle de poz verdi.

Ekrem İmamoğlu'na kayak tepkisi! İşte sosyal medyada paylaşılan o kareler - Sayfa 3

Tartışmalar devam ederken İmamoğlu da sosyal medya hesabından konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Çocukları ve eşiyle birlikte kayak yaptığı fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan İmamoğlu, "Yarıyıl tatili nedeniyle çocuklarım ve eşim ile birlikte dünya güzeli Erzurum'u hissetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin her köşesi başka bir değer, başka bir cennet. Türkiye kavganın değil sevginin merkezi olmalı" notunu düştü.

Ekrem İmamoğlu'na kayak tepkisi! İşte sosyal medyada paylaşılan o kareler - Sayfa 4

VATAN PARTİSİNDEN İMAMOĞLU’NA TEPKİ

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan sosyal medya hesabından şunları yazdı:

“Şüphesiz en iyi tatil, seller akarken Bodrum'da yanarak, deprem olurken Palandöken'de kayarak yapılan tatildir. Başka türlü tadı çıkmaz. Hele omzunda depremzede ağlattıktan sonra gidilen tatil... Bambaşka... Daha cenazeler kalkmadan gidilen tatil ise paha biçilemez... Anlaşılan Ekrem İmamoğlu Bey, Erzurum'a kaymaya giderken Elazığ'a da uğrayıvermiş... Öyle, yoldan geçerken yani.”