Anasayfa /  Foto Galeri

Ekim 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. İşte Ekim 2022 Aylık Burç Yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Ekim 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

Ekim 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Ekim 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı.

İşte Ekim 2022 Aylık Burç Yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu Aylık Burç Yorumları

Aylık Burç Yorumları: Ekim 2022  tarihlerinde burçların aylık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu ay izleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

Ekim 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Ekim 2022 Aylık Burç Yorumları

Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Romantik ilişkilerinle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Partnerin sürpriz yaparak ilişkinizi renklendirebilir. Evlilik teklifi alman mümkün. Yalnızsan yeni biri hayatına girebilir. İlişkilerini, iş birliği içinde olduğun kişileri gözden geçirmeni gerektiren olaylar meydana gelebilir. Bir ortaklık kurmaya karar verebilirsin. Sürpriz sayılabilecek bir anlaşma hayatında yeni bir dönem başlatabilir. Önemli kararlarınızı ve eylemlerinizi 2 Ekim sonrasına bırakmanızda fayda var zira Merkür bu tarihte düzeliyor.

Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Eğer ilişkimizde ya da evliliğimizde sorun yaşanıyorsa, bu konularla ilgili karşılıklı konuşmalar yapabilir, kendi iletişim tarzımızdaki yanlışlıkları da düzeltebiliriz. Ekim ayının ilk günlerinde yeni ortaklıklar, iş birlikleri kurmamız ve yeni iş anlaşmalarına imza atmamız mümkün. Devam eden bir hukuki süreç varsa, olumlu bir şekilde sonuçlanabilir ya da en azından hızlı bir ilerleme kaydedilebilir.

Venüs Terazi burcunda transit yapıyor. Önümüzdeki 3 haftalık bu süreçte sizin hayata bakış açınız ve ilişkiye verdiğiniz önem ile partnerinizin sevgi alış verişi arasında güçlü bir bağ duygusu oluşabilir. Aranızdaki sorunları, uzlaşı içinde çözmeye çalışmanız halinde her türlü güçlüğün üstesinden gelmeniz mümkündür. Taraflar olarak aşkınızı doyasıya yaşamak için işbirliği yapmanız kesinlikle şarttır. Bu dönemde partnerinizin size karşı daha ilgili ve paylaşmaya açık bir tutum izlemesi doğaldır. Hatta ilişkisini düzene koyabilmek için daha verici olduğunu gözlemleyebilirsiniz.

9 Ekim’de sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Kişiliğin öne çıkacağı durumlar, sağlığınız, fiziksel görünümünüz, hayatınızda önemli başlangıçlar, girişimler söz konusu olacaktır bu dolunay zamanında. Bu dolunayda hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir.

Genel sağlığınıza dikkat etmeli, bireysel alanınızın sınırlarını doğru çizmelisiniz. Yaşamınızda büyük yenilikler yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bunları yapabilmek için yardım almaya açık hale gelmelisiniz. Ortaklarınız veya eşiniz sizi destekleyebilir. Adli konularda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

10 Ekim itibariyle Merkür Terazi burcuna geçiyor. Merkür eş/ilişki hanenize ilerlerken gecikmiş konuşmaları artık gerçekleştirmeniz gerekebilir. Hayatınızdaki kimsenin haberler alacağı ya da bizzat size verecek haberleri olacaktır. Çalışma arkadaşlarınızla ortaklı işlere girebilirsiniz

Ekim 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Ekim 2022 Aylık Burç Yorumları

Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

İş ortamında seni şaşırtacak gelişmeler olabilir. Terfi edebilirsin ya da görev tanımın değişebilir. Yeni iş arkadaşları edinmen mümkün. İş ortamında ya da akrabaların arasında çıkacak bir tartışmada arabulucu rolü üstlenebilirsin. Kişisel bakımına daha özen göstermeye karar verebilir, bu amaçla alışkanlıklarını ani bir şekilde değiştirebilirsin. Önemli kararlarınızı ve eylemlerinizi 2 Ekim sonrasına bırakmanızda fayda var zira Merkür bu tarihte düzeliyor.

Ekim ayının ilk günlerinde çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir süreçte olabiliriz. İş arkadaşlarımız ya da işimiz değişebilir. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda yenilikler yapabilir, yeni rutinler oluşturabiliriz. Bir süredir çözülmeyen, bizi sıkan, endişelendiren bir sağlık sorunumuz varsa bu dönemde tekrar sağlığımıza kavuşmamız da mümkün. Hayatımızı yeniden düzene sokmak için mücadele edeceğiz.

Venüs Terazi burcunda transit yapıyor. Günlük uğraşılar yönünden hareketlilik, partnerle uyumlu, iyi, güzel paylaşımlar ön plana çıkmaya başlar. Sağlıklı bir hayat ve güzel bir ilişki için yapılması gerekenler birlikte kararlaştırılır. Gerek siz ona, gerekse o da size karşı sorumluluklarının farkındadır. Aranızda problem yaratan ne varsa, birbirinizle bütünleşerek çözmeniz kolaydır. Hatta bu paylaşımlar yaşınız gereği hayatınızdaki zorunluluklar hangi öneme sahipse söz gelimi eğitim, iş, aile, para, sağlık gibi hepsinde birbirinize el vermeniz mümkündür. Parasal konularla da ilgisi olan Venüs, hizmet, halkla ilişkiler, güzelleştirme, danışmanlık, dekorasyon, sanatsal çalışmalar, konforlu ve lüks olan her şeyle alakalı konularda parasal kazanç elde etmenizi sağlayabilir.

9 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay 12. evinizde gerçekleşecek. 12. ev astrolojide, kontrol dışı gelişen olaylar, gizlilik içinde hareket edilen, gizli düşmanlıklar, hastalıklar, engellenmeler, kısıtlanmalar, dedikodularla ilişkilendirilir. dolunay sayesinde bu konuların üzerine ışıklandırılır ve gözle görülür bir hale gelir.

Korkularınızı, kendinizi ve tutsak hissettiğiniz her alanı sükunetle gözden geçirin. Bütünsel baktığınız ve korkularınızla yüzleşmekten kaçınmadığınız oranda özgürleşeceksiniz. Bağımlılık ve alışkanlıklardan, ataletten arınmak için önemli bir dönem. İş arkadaşlarınız veya iş hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

10 Ekim itibariyle Merkür Terazi burcuna geçiyor. Ara verdiğiniz çalışma temponuza geri dönüyorsunuz. Günlük telaşelerinizin artacağı bir dönem. Daha önce verdiğiniz hayatınızda değişim/dönüşüm yaratacak alışkanlıkları günlük hayatınıza uyarlayabileceksiniz.