Anasayfa /  Medya

EDHO yeni sezon ne zaman başlayacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları yeni sezonu merakla bekliyor. EDHO sezon finalinde Çakırbeyliler ile tek başına mücadele edemeyeceğini anlayan Zeki, Selcan'ı onların üzerine sürüyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 5. yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu sezon Selda Alkor, Naz Elmas ve Burak Sergen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna katıldı. EDHO yeni sezon ne zaman?

Abone ol
Abone ol 17 Eylül 2019 12:35

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezonu büyük heyecanla bekleniyor. Dizinin sezon finalinde Çakırbeyliler ile tek başına mücadele edemeyeceğini anlayan Zeki, Selcan'ı onların üzerine sürmüştü. Diziseverler merak ediyor: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman? EDHO yeni sezon fragmanı geldi mi?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? EDHO YENİ FRAGMAN GELDİ Mİ?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçtiğimiz sezona 25 Eylül Salı günü başlamıştı. Bu sezon için ise yalnızca “YAKINDA” açıklaması yapıldı. Dizinin yeni sezonundan fragman henüz yayınlanmadı.

EDHO ÜÇ YENİ OYUNCU

5. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna; Selda Alkor, Naz Elmas ve Burak Sergen dahil oldu.


Yorumlar