Anasayfa /  Medya

EDHO dizisi neden yayınlanmadı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi

EDHO yeni bölüm izle ekranı milyonlarca izleyenin gündemindeki yerini aldı. Atv ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yepyeni sezonuyla izleyenlerine kavuşacak. Öte yandan uzun süredir yeni bölümü bekleyen ve diziyi internet aracılığı ile takip etmek isteyenler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölüm izle ekranına kilitlendi. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) bu haftaki bölümün detayları...

Abone ol
Abone ol 27 Ekim 2021 17:06

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 26 Ekim tarihinde Atv yayın akışında yer almadı. Dizinin yeni bölüm tarihi ise henüz netlik kazanmadı.

EDHO 200. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hızır Çakırbeyli, düşmanlarının kurduğu tuzağa bir adım daha yaklaşır. Yapılan son hamle yüzünden Alpaslan ve adamları kaçak duruma düşerken Hızır ise cezaevine girer. Çakırbeyli ailesinin bu zor zamanlarına İlyas derman olur.

Masanın ve ailenin başına yeniden geçen İlyas, yaptığı hamlelerle ailesini korurken kendisini de ateşe atar. İlyas verilen savaşta gözünü karartırken düşmanlarının onun kalemini kırması cezaevinde olan Hızır'ı korkutur.

İlyas, ailesini ve dostlarını kurtarmak için başlattığı savaşta Amerika başta olmak üzere tüm dünya ülkelerini karşısına alır. Bu savaş Hamdi Korkmaz'ı tedirgin eder. Oğlunun da oturduğu masayı dağıtmak için her türlü yola başvuran Amerika, Hamdi Korkmaz'ı korkutur.

Verilen savaşta kayıpların olmasıyla yeni müttefikler edinen İlyas, aldığı güçle gelen bütün teklifleri geri çevirir. Yapılan güç gösterileri yüzünden namlunun ucunda olan İlyas Çakırbeyli'ye kurulan tuzak tüm dengeleri değiştirecektir.

 

Yorumlar