Anasayfa /  Foto Galeri

Eda Nur Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı! Yarı baygındım...

Başkent’te yaşayan 18 yaşındaki Eda Nur Kaplan, annesine gönderdiği mesajın ardından yaşamına son verdi. Eda Nur Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı. Eda Nur'un ifadesinde, 31 Temmuz gecesi Yusuf G. ile kendisini 'Tayfur' olarak tanıtan Mehmet A'nın otelde rızası olmadan zorla kendisiyle cinsel ilişkiye girdiklerini, yarı baygın olduğu için karşı koyamadığını söylediği belirtildi. İşte haberin detayları...

Eda Nur Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı! Yarı baygındım... - Sayfa 1

Ankara'da, 18 yaşındaki Eda Nur Kaplan, 15. kattaki bir evin balkonundan atlayarak yaşamına son verdi. Olayla ilgili cinsel saldırı iddiası bulunurken genç kızın karakolda verdiği ifade ortaya çıktı.

Eda Nur Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı! Yarı baygındım... - Sayfa 2

Babasını küçük yaşta kaybeden ve sevgi evinde büyüyen Eda Nur Kaplan, önceki gün sabaha karşı ablası Güler Kaplan'ın erkek arkadaşının Çankaya Alacaatlı Mahallesi'nde 15'inci kattaki evinin balkonundan atlayarak yaşamına son verdi.

Eda Nur Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı! Yarı baygındım... - Sayfa 3

''KIZINI HARCADILAR''

Eda Nur'un intihardan önce cep telefonundan annesine "Anne küçük kızın bazı şeylere dayanamıyor artık. Kızını çok harcadılar. Kimseye bir şeyini anlatamadı. Hep içine attı. Ama o da çok birikti. Dayanamıyor artık. Hiçbir şeylerin güzel olacağına inancı kalmadı. Hakkımı yerde bırakmayın lütfen" mesajını gönderdiği belirlendi.

Eda Nur Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı! Yarı baygındım... - Sayfa 4

CİNSEL SALDIRI ŞİKAYETİ

Dün Karşıyaka Mezarlığında toprağa verilen Eda Nur Kaplan'ın, 31 Temmuz'da polise başvurarak, Mehmet A. ve Yusuf G'nin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ederek şikayetçi olduğu ortaya çıktı.