Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde şüpheliler yakalandı!

Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu Bakırköy'deki balıkçı restoranında öldürüldü. Erken'in, eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili gözaltı sayısının 11'e yükseldiği öğrenildi. Ece Erken'den, zanlıların yakalanmasının ardından paylaşım geldi.

Abone ol
Abone ol 29 Ocak 2022 12:35

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu Yeşilköy'deki restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Polis, şüphelileri belirledi. İlk olarak 2 kişi gözaltına alındı. Operasyonların devamında gözaltı sayısının 11'e yükseldiği belirtildi. Şüphelilerin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

 Ünlü sunucu Ece Erken'in, eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili silahlı saldırı gerçekleştirdiği tespit edilen Kadir Yasak ve Ali Yasak'ın da aralarında bulunduğu 9 kişi daha yakalandı. Gözaltına sayısı 11'e yükselirken operasyon anı polis kamerasına yansıdı.

 Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu Yeşilköy'deki restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Polis, şüphelileri belirledi. İlk olarak 2 kişi gözaltına alındı. Soruşturmanın devamında 19 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda  "Kasten Öldürme" eylemini gerçekleştirdiği belirlenen Kadir Yasak ve Ali Yasak'ın da aralarında bulunduğu 9 kişi daha yakalandı.

 

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada ruhsatsız silah ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Ece Erken'den, zanlıların yakalanmasının ardından ilk paylaşım

Ece Erken, eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde şüphelilerin yakalanması sonrası sosyal medya hesabından yaptığı ilk paylaşımda, "Yalvarıyorum en ağır cezayı alsınlar. Bizi yaşarken öldürdüler" ifadelerini kullandı.

Olay sonrası Instagram hesabından paylaşım yapan Ece Erken, “Sayın İçişleri Bakanımızdan ve emniyet birimlerinden Allah razı olsun. Onlar yakalanana kadar nefes almadık biz.  Canımız gitti, giden gelmez ama cezasız kalmamalarına şükürler olsun. Yalvarıyorum en ağır cezayı alsınlar. Bizi yaşarken öldürdüler. N’olur en ağır cezayı alsınlar… Rabbim hem bu dünyada hem ahirette gün yüzü göstermesin bunlara" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar