Anasayfa /  Magazin

Ebru Şallı’nın yeni sevgilisi Uğur Akkuş meğer evliymiş! Karısı konuştu

Ebru Şallı yeni sevgilisi ile gündemde. Son gelen habere göre; eski model Ebru Şallı'nın Bodrum'da el ele görüntülendiği sevgilisi Uğur Akkuş evli ve iki çocuk babası çıktı.

Abone ol
Abone ol 19 Temmuz 2017 10:20

Uzun bir süre evli kaldığı Harun Tan’dan sürpriz bir şekilde ayrıldıktan sonra magazin muhabirlerinin yakın takibe aldığı Ebru Şallı uzun bir süre yalnız kaldıktan sonra aşk orucunu Sinan Akçıl’la bozmuştu. Bu birlikteliğiyle magazin basınının karşısına geçen Şallı ne yazık ki bir süre sonra bu aşkı da sonlandırmıştı. Popçuyla ilişkisi bitirdikten sonra adı Cem Yılmaz ve Arda Turan’la anılan Ebru Şallı görünen o ki yeni sevgilisini buldu. Eski eşi Harun Tan’a döneceğine dair iddiaları yalanlarcasına iş adamı Uğur Akkuş’la görüntülenen Ebru Şallı’nın yeni sevgilisinin evli olduğu ortaya çıktı.

EBRU ŞALLI’NIN SEVGİLİSİ UĞUR AKKUŞ EVLİ ÇIKTI

Bodrum’da yeni sevgilisi Uğur Akkuş’la el ele görüntülendikten kısa süre sonra ortaya çıkan habere göre Uğur Akkuş evli hatta iki de çocuk sahibi. Fotoğrafların basına yansıması üzerine Uğur Akkuş'un eşi Gonca Derin Akkuş, 10 yıllık evliliğini bitirme kararı aldığını açıkladı. Hürriyet’ten Gökhan Kimsesizcan’ın haberine göre Uğur Akkuş’un eşi Gonca Derin Akkuş şunları söyledi: “Büyük bir şok yaşadım. Serumla ayaktayım. Teknedeki hallerini gördünüz boşanacağım. Geçen sene bu zamanlar darptan dolayı boşanma davası açmıştım. Kendisinin öfke kontrol problemi var. Bana tedavi olacağını ve bir daha yapmayacağını söylediği için affettim ve barıştık. Dün akşam mesajlaştık biz tatildeyiz yanımıza geleceğini söyledi. Sabah bu oldu. Aradı kendisine tuzak kurulduğunu söyledi. Tuzak gibi görünmüyor ki. El ele kol kola tuzak nasıl olsun. Altından muhtemelen ticari bir şeyler çıkacak. Reklam olsun diye mi böyle bir aptallık yaptı bilmiyorum. Kadın belki aşk vardır diye düşünüyordur evli olduğunu da bilmeyebilir. Ortada aldatma var, boşanacağım.”

UĞUR AKKUŞ HAKKINDA

Kuveyt Emiri Şeyh el Sabah el Ahmed el Cabir el Sabah’ın Türkiye'deki resmi danışmanı Şems Türk Kuveyt-Türkiye Yatırım Danışmanlığı Şirketi Grup Başkanı Uğur Akkuş, geride bıraktığımız günlerde Bodrum’da Ebru Şallı’yla objektiflere yakalandı. Ebru Şallı’nın milyar dolarlık yatırımları yöneten Akkuş’la bir süre önce tanıştığı ve ikilinin büyük aşk yaşadığı konuşuluyor.


Etiketler Uğur Akkuş
Yorumlar