Anasayfa /  Foto Galeri

Ebru Şallı canlı yayında gözyaşlarına boğuldu: Oğlum için her şeyi denedim

Çağla Şıkel’in sunuculuğunu yaptığı programa katılan Ebru Şallı, 2020'de yaşamını yitiren oğlu Pars’ı anlatırken zor anlar yaşadı. Çağşa Şıkel de o anlarda gözyaşlarına hakim olamadı.

Ebru Şallı canlı yayında gözyaşlarına boğuldu: Oğlum için her şeyi denedim - Sayfa 1

Geçtiğimiz yıl lenfoma kanserinden oğlu Pars Tan'ı kaybeden ünlü manken Ebru Şallı, Çağla Şıkel'in programına konuk oldu.

Ebru Şallı canlı yayında gözyaşlarına boğuldu: Oğlum için her şeyi denedim - Sayfa 2

Programda büyük oğlu Beren'in yurt dışında okuduğunu dile getiren Şallı, konu geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden oğlu Pars'a gelince duygusal anlar yaşadı.

Ebru Şallı canlı yayında gözyaşlarına boğuldu: Oğlum için her şeyi denedim - Sayfa 3

'Ponçik benim için çok farklı bir şey. Hiç aklımdan çıkmıyor ki...' derken, Şıkel ve Şallı duygusal anlar yaşadı. Şıkel, konuşmaya devam edemezken, Ebru Şallı 'Yapmadığım hiçbir şey kalmadı' diyerek gözyaşlarını tutamadı.

Ebru Şallı canlı yayında gözyaşlarına boğuldu: Oğlum için her şeyi denedim - Sayfa 4

9 yaşında kaybettiği oğlunun sağlığına kavuşması için gereken her şeyi yaptığını söyleyen Ebru Şallı, şöyle konuştu: “Bu acıyı yaşayan tek anne ben değilim ama çok zor. Hiç çıkmıyor aklımdan. Çok mutlu ettim onu. Her şeyi denedim, denemediğim hiçbir şey kalmadı. Ve bunu hiç kimse bilmedi. Her şeyi ailemde ve kendi içimde yaşadım. Tanınmış insanlar olduğumuz için, bu durum bilinseydi peşimizde hep bir kamera ordusu olacaktı. Çocuğa günah, neden her şeyi göz önünde yaşayalım? Çok kötü bir süreçti ama hep birlikteydik, hep yanındaydım.”