Anasayfa /  Foto Galeri

EBA uzaktan eğitim ile bugün hangi dersler var? 1 Eylül ilkokul - ortaokul - lise ders programı

Yaz tatilinin sona ermesiyle beraber uzaktan eğitim sürecine başlayan binlerce öğrenci 1 Eylül EBA Tv ilkokul, ortaokul ve lise ders programı araştırmalarını gerçekleştirmeye başladı. Peki, Bugün EBA Tv ders programı içinde neler var? İşte 1 Eylül 2020 ilkokul, ortaokul ve lise EBA ders programı…

EBA uzaktan eğitim ile bugün hangi dersler var? 1 Eylül ilkokul - ortaokul - lise ders programı - Sayfa 1

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) başlatılan uzaktan eğitim devam ederken, öğrenciler de ders programı araştırması yapıyor. Öte yandan öğrenciler EBA TV derslerinin saat kaçta başladığını ve bazı ayrıntıları da merak ederek sorguluyor. İşte, uzaktan eğitim haftalık ders programı ve saat bilgisi...

EBA uzaktan eğitim ile bugün hangi dersler var? 1 Eylül ilkokul - ortaokul - lise ders programı - Sayfa 2

UZAKTAN EĞİTİM DERS PROGRAMI YAYIMLANDI 
31 Ağustos uzaktan eğitim ders saatleri açıklandı. EBA TV ilkokul kanalında saat 09:00 ve 10:00'da 1. sınıflar için eğitim verilecek. Geçtiğimiz yıl saat 09:00’da 1. sınıf dersleri başlamış, 10:00’da 11:00’a kadar ise 2. sınıflar için eğitim verilmişti. Liseler için ise 09:00’da 9. sınıf dersleri anlatılmıştı. EBA TV ortaokul ders programı ise ilk olarak 5. sınıf dersleri ile başlıyor.

EBA uzaktan eğitim ile bugün hangi dersler var? 1 Eylül ilkokul - ortaokul - lise ders programı - Sayfa 3

EBA ortaokul kanalında saat 09:00'da Türkçe dersi başlayacak. Saat 09:30'da ise 5. sınıflar için matematik dersi olacak. Lise ders programı ise 9. sınıf dersleri ile başlıyor.

EBA uzaktan eğitim ile bugün hangi dersler var? 1 Eylül ilkokul - ortaokul - lise ders programı - Sayfa 4

CANLI YAYIN NASIL İZLENİR? 

EBA TV İlkokul HD 465. kanalda, EBA TV Ortaokul HD 466. kanalda, EBA TV Lise HD 467. kanalda yayına veriliyor. EBA TV İlkokul SD 932. kanalda, EBA TV Ortaokul SD 933. kanalda, EBA TV Lise SD 934. kanalda yayına veriliyor.