Anasayfa /  Güncel

e-Devlet Çöktü Mü? e-Devlet Neden Açılmıyor?

e-Devlet, Türkiye'de gün içerisinde en çok ziyaret edilen platformların başında yer alıyor. Vatandaşların yoğun talebine bağlı olarak, zaman zaman e-Devlet girişi sorunu yaşanabiliyor. Bu noktada, e Devlet çöktü mü, neden açılmıyor ve giriş yapılmıyor gibi sorulara yanıt aranıyor. e-Devlet girişi sorunu anlık olmakla birlikte, çok kısa süre içerisinde düzeliyor. Peki, e-Devlet girişi nasıl ve nereden yapılır? İşte, e-Devlet çöktü mü, neden açılmıyor...

Abone ol
Abone ol 27 Ekim 2021 14:04

e-Devlet Kapısı, gün içerisinde milyonlarca vatandaş tarafından ziyaret edilmektedir. Yoğun talebe ve yeni hizmetlere bağlı olarak e Devlet giriş sorunu yaşanabilmektedir. Bu tip durumlarda, e-Devlet çöktü mü ve neden açılmıyor gibi sorulara yanıt aranmaktadır. e Devlet girişi sırasında yaşanan sorunlar, kısa süre içerisinde giderilmekte ve problem hızlıca düzeltilmektedir.

E-DEVLET ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR? E DEVLET GİRİŞ EKRANI 

Vatandaşlar, elektronik ortamdaki devlet hizmetlerine ulaşamadıklarında e-Devlet neden açılmıyor konusuyla ilgili bilgi edinmeye çalışmaktadır. Peki, e-Devlet girişi nasıl ve nereden yapılır?

İşte, e-Devlet çöktü mü, neden açmıyor ve e Devlet girişi nasıl yapılır konusuyla ilgili bilgiler;

E DEVLET GİRİŞİ NEDEN YAPILMIYOR, ÇÖKTÜ MÜ?

Yoğun talebe bağlı olarak, e-Devlet giriş sırasında zaman zaman erişim problemi yaşanabilmektedir.

İlgili problemler çok kısa sürede düzeltilerek vatandaşların dijital hizmetlere ulaşması sağlanmaktadır.

E-DEVLET GİRİŞ NASIL YAPILIR?

T.C. Kimlik Numaranızı ve e-Devlet Şifrenizi kullanarak kimliğinizi doğruladıktan sonra https://www.turkiye.gov.tr/ adresinden  sisteme başarılı bir şekilde giriş yapabilirsiniz.

 

Etiketler E Devlet
Yorumlar