Anasayfa /  Dünya

Dünyaca ünlü komedyen aşırı dozdan hayatını kaybetti!

Ünlü komedyen Fuquan Johnson, bir ev partisi sonrası kaldırıldığı hastenede 42 yaşında yaşamını yitirdi. 2 kişinin daha öldüğü evden diğer bir ünlü komedyen Kate Quigley ise hastaneye zor yetiştirildi.

Abone ol
Abone ol 06 Eylül 2021 13:53

Fuquan Johnson'ın kesim ölüm nedeni açıklanmasada yüksek dozdan yaşamını yitirdiğine kesin gözü ile bakılıyor.

Tek ölen komedyen o değildi

Polis raporlarına göre verdikleri Cuma günü Los Angeles'ta lüks bir evde düzenlenen ev partisinde Johnson olay yerinde öldü. Aynı evde Fuquan Johnson'ın iki arkadaşının daha cansız bedeni çıkarılırken, bir diğer komedyen Kate Quigley ise hastaneye kaldırıldı.

Ölüm nedeni henüz açıklanmadı ama

Adli Tıp Kurumu ünlü komedyenin ölüm raporunu açıklamasa da müfettişler kurbanların morfine benzer sentetik bir opioid olan ancak eroinden 50 kat daha güçlü olan fentanil ile bağlanmış kokain içtiğinden şüpheleniyor.

Comedy Parlour Live'ın yazarı olan Fuquan Johnson'ın, Kate Quigley ile bir süre önce arkadaş olduğu biliniyordu.

Kate Quigley kısa süre önce Hootie & The Blowfish yıldızı Darius Rucker ile çıkmaya başlamış, menajeri ise Kate'in Fuquan Johnson ile ilişkisinin birlikte olmadığını açıklamamıştı.

Ünlü komedyen Fuquan Johnson ile birlikte 3 kişiye mezar olan evin Kate Quigley'nin evi olduğu söylense de Kate Quigley'nin ev partisinin yapıldığı eve bitişik oturduğu ortaya çıktı.

Ünlü komedyen Fuquan Johnson'ın ölümünün ardından Komedyen Brian Redban, Ride Together yıldızı Kevin Hart, Marlon Wayans ve birçok ünlü Fuquan Johnson'ın ölümünden duydukları üzüntüyü sosyal medya üzerinden paylaştı.

 

Yorumlar