Anasayfa /  Spor

Dünya devleri Enes Ünal için sıraya girdi

İtalyan basını, Lazio'nun Enes Ünal için harekete geçtiğini ve Bayern Münih, Dortmund ve Monaco ile yarışmak zorunda olduğunu yazdı.

Abone ol
Abone ol 21 Nisan 2017 19:41

Sezon başında  Manchester City'den Twente'ye kiralan 19 yaşındaki Milli golcü  Enes Ünal için  İtalya'dan flaş bir transfer açıklaması geldi.

İtalyan basınında yer alan habere göre  İtalya Serie A Ligi takımlarından  Lazio,  Enes Ünal'ı transfer etmek istiyor. Yine İtalyanlara göre  Lazio, bu transfer için  Bayern Münih,  Borussia Dortmund ve  Monaco ile yarışmak zorunda.

Bonservis bedeli 5.5 milyon Euro olan  Enes Ünal'ı transfer etmek için  Avrupa kulüplerinin  Manchester City'ye en az 10 milyon Euro teklifte bulunması gerektiği belirtildi.

GUARDIOLA BU YAZ KARARINI VERECEK

İngiliz basınına konuşan İtalyan bir yetkili, "Lazio, Enes'i istiyor. Ne kadar iyi olduğunu bu sene gösterdi.  Hollanda'da piyasasını her geçen gün arttırıyor. City hala onun geleceği hakkında bir karar vermedi.  Guardiola, bu yaz takımla beraber  Enes Ünal'ı  Amerika kampına götürecek. Ondan sonra kararını verecek" sözlerini kullandı.

Enes Ünal, bu sezon Twente formasıyla  Hollanda Ligi'nde 29 maça çıktı, 17 gol ve 4 asist üretti. Türk golcü,  Hollanda'da gol krallığı yarışında üst sıralarda yer alıyor.


Etiketler enesunal m.cty b.münih
Yorumlar