Anasayfa /  Medya

'Dönence', duygu dolu ve heyecan dolu bir bölümle ekranlarda!

Kanal D'nin popüler dizisi 'Dönence', yönetmen Serdar Gözelekli tarafından hazırlanan ve her bölümü büyük ilgi gören bir yapım. Dizi, yüksek izlenme oranlarıyla seyirci karşısına çıkıyor.

Abone ol
Abone ol 20 Ağustos 2023 18:47

2023 yazının damgasını vuran 'Dönence' dizisinin yeni bölümü İzmir Foça'da çekiliyor. Başrollerini Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu'nun üstlendiği bu dizinin yaklaşan bölümü büyük bir merakla bekleniyor.

Tanıtımı izleyicileri etkileyen yedinci bölümde, Gülce'nin babası Cem'in sağlık sorunlarına dair endişeleri ve Cem'in ameliyat anı oldukça etkileyici anlatılıyor.

Aynı zamanda, Özgür'ün içinde taşıdığı sırların onu zorlamaya başladığı bir süreç yaşanıyor. Miro'nun tutuklanması ise herkesi şaşkına çeviriyor.

Gülce ve Rüzgar'ın başına gelen olay, Miro'nun tutuklanması ve diğer karakterler arasındaki denge değişimleri dizinin izleyicilerini merak içinde bırakıyor. Başarılı oyuncuların yer aldığı 'Dönence', duygusal ve heyecanlı yedinci bölümüyle 22 Ağustos Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de seyircilerle buluşacak.

Etiketler dönence dizi
Yorumlar