Anasayfa /  Medya /  Dizi

Dönence dizisinin sonraki bölümü ne zaman ekranlara gelecek?

Gençlik dizisi "Dönence"nin çekimlerine ara verildi ve yeni bölüm tarihi merak konusu oldu. Genç oyunculardan oluşan dizinin setine bir haftalık ara verildi ve bu nedenle 8 Ağustos tarihinde yeni bölüm yayınlanmadı. Şimdi ise izleyiciler tarafından Dönence dizisinin yeni bölüm yayın tarihi merak ediliyor.

Abone ol
Abone ol 09 Ağustos 2023 15:32

Dönence dizisi, Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Berfin Ant, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya gibi başarılı oyuncuların yer aldığı bir gençlik dizisidir.

Yeni bölümü 15 Ağustos Salı akşamı saat 20.00'de yayınlanacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Son bölümde, Gece'nin Özgür'e olan ilgisini itiraf etmesinin ardından Özgür de aşkını açıklar. Gece ve Özgür arasındaki ilişki gelişirken, Miro'nun Gece'ye olan baskısı artar. Özgür, Miro'nun yaptığı kaçakçılığı öğrenince sorunlar yaşar.

Cem'in hastalığı ilerler ve ameliyat olması gerektiği ortaya çıkar, ancak ailesine durumu anlatmak istemez.

Gece'nin Özgür'ün kaybolmasıyla endişelenirken Miro'nun etkisi altında kalan Gece, Miro'dan uzaklaşmaya çalışır. Özgür, Miro'nun tehlikeli olduğunu anlamak için çaba sarf eder. Olaylar hızla gelişirken dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor.

Yorumlar