Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Doç. Dr. Yavuz Dizdar ile TGDF Genel Sekreteri İlknur Menlik canlı yayında / #BunlarıDaKonuşalım

Gıda sağlığı üzerine yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Dizdar, Instagram'da Türkiye Gıda ve içecek Sanayii Dernekleri (TGDF) Genel Sekreteri İlknur Menlik ile canlı yayına çıkıyor.

Abone ol
Abone ol 01 Ocak 2021 16:39

TRHaberler / ÖZEL | Gıda sağlığı üzerine yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Dizdar, Instagram'da Türkiye Gıda ve içecek Sanayii Dernekleri (TGDF) Genel Sekreteri İlknur Menlik ile canlı yayına çıkıyor.

Özellikle koronavirüs salgını süresince başta gıda sağlığı olmak üzere birçok alanda halkı bilgilendiren ve sağlıklı bir yaşam için önerilerde bulunan Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Dizdar, Instagram üzerinden Türkiye Gıda ve içecek Sanayii Dernekleri (TGDF) Genel Sekreteri İlknur Menlik ile canlı yayına çıkıyor.

#BunlarıDaKonuşalım diyerek takipçilerinin karşısına çıkacak olan Yavuz Dizdar ile İlknur Menlik, başta koronavirüs olmak üzere sağlık adına önemli açıklamalarda bulunacak.

Türkiye Gıda ve içecek Sanayii Dernekleri (TGDF) Genel Sekreteri İlknur Menlik'in Instagram hesabından (@ilknur_menlik) yapılacak olan canlı yayın, Türkiye saati ile 21:00'de başlayacak.

Yayını canlı izlemek için burayı tıklayabilirsiniz.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlknur Menlik (@ilknur_menlik)'in paylaştığı bir gönderi

Yorumlar