Anasayfa /  Foto Galeri

Dışarı çıkacaklar dikkat! Meteorolojiden 56 kent için sarı ve turuncu 2 Şubat yurtta hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün 56 ile sarı ve turuncu kodlu uyarı verildi. Turuncu kod verilen iller Çanakkale, Muğla, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize olurken sarı kodlu uyarı verilen iller arasında İzmir, Bursa, Antalya, Konya, Erzurum, Van gibi iller yer alıyor. Bu illerde gök gürültülü sağanak yağmur ve kuvvetli rüzgar bekleniyor. İşte 2 şubat 2022 tüm yurtta hava durumu...

Dışarı çıkacaklar dikkat! Meteorolojiden 56 kent için sarı ve turuncu  2 Şubat yurtta hava durumu - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yeni haftanın hava durumu tahmin raporunu yayınladı. 50 kente sarı, 6 kente turuncu kodlu uyarı yapıldı.

Dışarı çıkacaklar dikkat! Meteorolojiden 56 kent için sarı ve turuncu  2 Şubat yurtta hava durumu - Sayfa 2

TURUNCU KODLU UYARI YAPILAN İLLER
Meteoroloji; Çanakkale, Muğla, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize'ye turuncu kodlu uyarı yaptı. Bu illerde gök gürültülü sağanak yağmur ve kuvvetli rüzgar görülecek.

Dışarı çıkacaklar dikkat! Meteorolojiden 56 kent için sarı ve turuncu  2 Şubat yurtta hava durumu - Sayfa 3

SARI KODLU UYARI YAPILAN İLLER
Meteoroloji; Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir, Bursa, İzmir, Manisa, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Aydın, Denizli, Isparta, Burdur, Antalya, Karaman, Konya, Aksaray, Niğde, Nevşehir, Kayseri, Bolu, Düzce, Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu, Sinop, Çorum, Amasya, Samsun, Tokat, Sivas, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Bingöl, Erzurum, Artvin, Ardahan, Kars, Ağrı, Muş, Van, Bitlis, Siirt ve Şırnak'a sarı kodlu uyarı yaptı. Bu illerde gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetle esen rüzgar görülecek.

Dışarı çıkacaklar dikkat! Meteorolojiden 56 kent için sarı ve turuncu  2 Şubat yurtta hava durumu - Sayfa 4

HAVA SICAKLIĞI
Karadeniz kıyıları ile İç Anadolu'nun kuzeyinde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.