Anasayfa /  Foto Galeri

Diş ağrısı ile doktora giden genç hayatını karartan gerçeği öğrendi! video izle

Diş ağrısı ile doktora giden genç hayatını karartan gerçeği öğrendi! İstanbul’da ikamet ettiği sırada bir süre diş ağrısına çeken genç, arkadaşlarına ’20 yaş dişi çıkarıyorum’ diye espri de bulunarak doktora gitti! 30 yıl önce annesi ve babası öldürülen genç hayatını şokunu yaşadı!

Diş ağrısı ile doktora giden genç hayatını karartan gerçeği öğrendi! video izle - Sayfa 1

Diş ağrısı ile doktora giden genç hayatını karartan gerçeği öğrendi!

İstanbul’da ikamet ettiği sırada bir süre diş ağrısına çeken genç, arkadaşlarına ’20 yaş dişi çıkarıyorum’ diye espri de bulunarak doktora gitti! 30 yıl önce annesi ve babası öldürülen genç hayatını şokunu yaşadı!

Diş ağrısı ile doktora giden genç hayatını karartan gerçeği öğrendi! video izle - Sayfa 2

İstanbul’da ikamet ettiği sırada bir süre diş ağrısına çeken genç, arkadaşlarına ’20 yaş dişi çıkarıyorum’ diye espri de bulunarak doktora gitti. Müracaat ettiği hastanede yapılan tedavide 30 yıl önce annesi ve babası öldürülen genç, kanser olduğunu öğrendi.

Diş ağrısı ile doktora giden genç hayatını karartan gerçeği öğrendi! video izle - Sayfa 3

Kastamonu’nun Küre ilçesinde bağlı Kayadibi Köyü Çuha Mahallesinde ikamet eden 34 yaşındaki Ersin Alagöz, 30 yıl önce annesi ve babası öldürüldükten sonra İnebolu’da bulunan Azize Ana Yatılı İlköğretim Bölge Okuluna (YİBO) kayıt yaptırıldı.

Diş ağrısı ile doktora giden genç hayatını karartan gerçeği öğrendi! video izle - Sayfa 4

Buradan mezun olduktan sonra iş hayatına atılmak üzere İstanbul’a giden Ersin Alagöz, bir fabrikada işe giderek çalışmaya başladı. Bu sırada nişanlanan ve evlilik hayali kuran Ersin Alagöz, bir gün dişinin ağrıması üzerine duramayarak hastaneye müracaat etti.