Anasayfa /  Güncel

Dilara Gönder kimdir, kaç yaşında? Dilara Gönder neden istifa etti?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından canlı yayında sarf ettiği sözler nedeniyle sosyal medya çok konuşulan isimlerden birisi olan Dilara Gönder istifa etti. Ardından Dilara Gönder'in neden istifa ettiği ise merak konusu oldu. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 10 Şubat 2023 14:00

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından canlı yayında sarf ettiği sözler nedeniyle sosyal medya çok konuşulan isimlerden birisi olan Dilara Gönder istifa etti. Ardından Dilara Gönder'in neden istifa ettiği ise merak konusu oldu. İşte detaylar...

Kahramanmaraş depreminin ardından haber bültenindeki eleştirel sözleri ile gündem olan Show TV Ana Haber Spikeri Dilara Gönder'den istifa haber geldi.

DİLARA GÖNDER KİMDİR?
Dilara Gönder, 17 Haziran 1983 tarihinde Herrenberg'de dünyaya geldi.

Gönder İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden ve sonra Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü'nden mezun oldu. Aydın Doğan Vakfı'nın düzenlemiş olduğu 2007 senesinde ki 19. Genç İletişimciler Yarışması'na okul radyosunda yayımlanan "DinleBul" adındaki programla katıldı. 

Fenerbahçe TV'de "MusicBox" adlı programla sunuculuk hayatına başladı. 2007'de Lig TV'ye transfer oldu ve 2,5 sene çalıştı. Ardından TRT'de Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve röportajlar gerçekleştirdi. 2010 senesinde NTV Spor'a transfer oldu. Almanca ve İngilizce bilmektedir.2013 senesinde NTV’de “Zor İşler” isimli birbirinden zor mesleklerin tanıtıldığı, bizzat kendisinin deneyimleyerek sunduğu programı yaptı. 2014 senesinde Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan “Ne Diyosuun” adlı dizide başrol olarak rol aldı ve bu onun ilk oyunculuk deneyimi oldu. 2015 senesinde NTV’de kendisinin hazırlayıp sunduğu “Yeter ki İste” programını yaptı. Program engellenen vatandaşlarımızın başarı öykülerini içeriyordu. 2015 senesinde NTV ve E2’de “Lingo” isimli kelime yarışma programını sundu.  Ardından Star TV'de yayınlanan Sil Baştan dizisinde Gizem Dereli karakterini canlandırmıştır. 23 Ağustos 2021'den beri Show TV'de haber sunuculuğu yapmaktadır.

DİLARA GÖNDER EVLİ Mİ?
26 Aralık 2016'da Selim Yalın ile dünya evine girdi.

DİLARA GÖNDER NEDEN İSTİFA ETTİ?
Dilara Gönder istifa haberinin sosyal medya üzerinden şu sözler ile duyurdu "Yazması zormuş, istifa ettim. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve bugüne kadar bana bu fırsatı veren Ciner Medya Grubu'na teşekkür ederim."

DİLARA GÖNDER NE DEMİŞTİ?
Gönder, "Bu kadar ölümlü ders mi olur? Bu da mı ders olsun bize? Biz sürekli derslerdeyiz. Biz o dersleri geçemiyoruz ama" sözleriyle masada ki kâğıtları fırlattı.

“Böyle ders mi olur hocam ya, böyle ders mi olur? Bu kadar ölümlü ders mi olur? 99’da yeteri kadar ölüm olmadı mı o ders için? Bu da mı ders olsun bize? Biz sürekli derslerdeyiz. Biz o dersleri geçemiyoruz ama. Sınav kâğıdı hep boş. İşte buyurun sınav kâğıdı ekranda. Maraş’ı görelim. Bu sınav kâğıdı. Ders dediniz ya. 99 dersinin sınav kâğıdı. İzleyicilerimiz tekrar bir görsün. Nasıl geçilemediğini o dersin. Buyurun havadan görüntüler.”

Yorumlar