Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Dilan Polat'ın bir yeni mektup daha ortaya çıktı! 'Ne gücüm, ne sabrım kaldı'

Ünlü sosyal medya fenomenleri Dilan Polat ve Engin Polat çifti, MASAK'ın araştırması sonucu kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Aylardır Türkiye'nin konuştuğu Dilan Polat'tan bir yeni mektup daha ortaya çıktı. Polat'ın yazdığı mektuptaki 'Ne gücüm kaldı ne sabrım...' sözleri dikkat çekti.

Abone ol
Abone ol 21 Ocak 2024 03:45

Dilan Polat'ın bir yeni mektup daha ortaya çıktı! 'Ne gücüm, ne sabrım kaldı'

Sosyal medya paylaşımları ve lüks yaşantılarıyla dikkat çeken Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin kara para aklayıp vergi kaçırdıkları iddia edilmiş, Polat ailesi hakkında "Resmi belgede sahtecilik, "Suç islemek amacıyla örgüt kurmak", "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerini aklama" ve "Vergi usul kanununu uygulamama" suçlarından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatılmıştı.

Tüm Türkiye'nin aylardır konuştuğu Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasında her geçen gün yeni bir detay ortaya çıkıyor. Bu defa Dilan Polat'ın yeni mektubu gündeme geldi.

Polat mektubunda; "Ne gücüm ne sabrım kaldı... Suçsuz yere burada iftiralardan dolayı çocuklarımdan koptum üç aydır. Yalvarırım dua edin" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar