Anasayfa /  Foto Galeri

Dilan Polat ve Engin Polat arasındaki ilişki sona erdi mi? Paylaşımlar büyük yankı uyandırdı!

Sosyal medya paylaşımları, lüks yaşamı ve özel hayatıyla sürekli gündemde olan iş insanı Dilan Polat, bu sefer sürpriz bir şekilde dikkat çekti. Kocası Engin Polat'a olan sevgisini her fırsatta dile getiren Dilan Polat'ın evi terk ettiği iddiaları ortaya atıldı. Ünlü iş kadınının, sosyal medyadaki gizemli paylaşımları da insanların kafasını karıştırdı.

Dilan Polat ve Engin Polat arasındaki ilişki sona erdi mi? Paylaşımlar büyük yankı uyandırdı! - Sayfa 1

Sosyal medya platformu Instagram üzerinden takipçileriyle zaman zaman esrarengiz mesajlar paylaşan Dilan Polat'ın son sözleri, ayrılık dedikodularını gündeme taşıdı. İkilinin birbirlerini takip etmeyi bıraktıkları haberleri, Dilan Polat'ın evi terk edip kardeşinin yanına gittiği şeklindeki dedikoduları daha da güçlendirdi.

İşte, bu iddialara sebep olan o ilginç paylaşımlar:

Dilan Polat ve Engin Polat arasındaki ilişki sona erdi mi? Paylaşımlar büyük yankı uyandırdı! - Sayfa 2

Dilan Polat, sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaşımlarda bulundu: "Geriye kalan hayatımın ilk günü bugün. Bu duygu dolu anları size aktaramam, ne kadar heyecanlı olduğumu anlatamam." ve "Bu yolda tek başıma da ilerleyebilirim, ancak benim isteğim, sana bu yolun kenarındaki güzellikleri göstermek." şeklinde duygu yüklü sözler paylaştı.

Kardeşinin evinde olduğunu gösteren bir paylaşımda bulunan Dilan Polat, "Dostlarımın desteğini kimse sorgulamasın" sözleriyle de ayrılık söylentilerini güçlendirdi.

Dilan Polat ve Engin Polat arasındaki ilişki sona erdi mi? Paylaşımlar büyük yankı uyandırdı! - Sayfa 3

Sosyal medya paylaşımlarının ardından, her iki taraf da konu hakkında açıklamalarda bulundu. Aldatma iddialarını yalanlayan Polat çifti, bir süreliğine tartıştıklarını ve aralarının açıldığını açıkladılar.

İşte, Dilan Polat'ın yaptığı paylaşım: