Anasayfa /  Foto Galeri

Dilan Polat Adnan Oktar'ın 'Kedicik'leri ile aynı cezaevine düştü!

Kara para soruşturması sırasında gözaltına alınan Dilan Polat, Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde, Adnan Hoca dosyasıyla ilişkilendirilen 'Kedicikler' olarak bilinen tutuklu mahkumlarla komşu oldu. İlk gecesini, tesadüf eseri kardeşi Sıla Doğu ile aynı cezaevinde geçirdi.

Dilan Polat Adnan Oktar'ın 'Kedicik'leri ile aynı cezaevine düştü! - Sayfa 1

Kara para soruşturması çerçevesinde tutuklanan Dilan ve Engin Polat çifti, aynı davadan yargılanan 12 kişiyle birlikte Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne sevk edildi. Dilan Polat, Adnan Hoca'nın 'Kedicikleri' olarak bilinen grubun mensuplarıyla aynı koğuşta kalmaya başladı ve koğuş arkadaşı olarak kardeşi Sıla Doğu ile bir araya geldi. Günlük 750 bin lira harcadığı açıklamalarıyla tanınan Dilan Polat, cezaevinde aylık olarak en fazla 10 bin TL harcayabilecek. Ancak, bu harcamaların tamamen kendi kontrolü dışında olacak.

Dilan Polat Adnan Oktar'ın 'Kedicik'leri ile aynı cezaevine düştü! - Sayfa 2

Kediciklerle aynı cezaevinde kalacak

Dilan Polat ve Engin Polat dahil olmak üzere 12 kişi, yüksek güvenlik nedeniyle İstanbul'daki Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne yerleştirildi. Dilan Polat, cezaevinde kaldığı kadınlar bölümünde Adnan Oktar'ın 'kedicikleri' olarak bilinen grubun üyeleriyle birlikte, terör örgütü üyeliğiyle ilgili soruşturmalar kapsamında tutuklanan kadınlarla da aynı koğuşta bulunuyor.

Dilan Polat Adnan Oktar'ın 'Kedicik'leri ile aynı cezaevine düştü! - Sayfa 3

Cezaevi kurallarını öğrendi

Üst aramasından geçirildikten sonra karantina koğuşuna yerleştirilen Dilan Polat, kardeşi Sinem Sıla Doğu ve aynı davadan tutuklanan Nilgül Yılmaz'la aynı koğuşa alındı. Oldukça yorgun görünen Dilan Polat, cezaevi personeline çocuklarıyla nasıl görüşebileceğini sordu. Kendisine haftada 10 dakika telefon görüşmesi yapabilme, ayda 3 kez kapalı görüş gerçekleştirme ve ayrıca bir kez açık görüşte ailesiyle görüşebilme izni verildi.

Dilan Polat Adnan Oktar'ın 'Kedicik'leri ile aynı cezaevine düştü! - Sayfa 4

İsterse oğlunu yanına alabilecek

Cezaevi personeli, Dilan Polat'a eğer isterse 6 yaşından küçük olan oğlunu da yanına alabileceğini hatırlattı. Ancak Dilan Polat, bu teklif karşısında üzüntü duydu ve gözyaşlarını tutamadı. Cezaevi görevlileri de Dilan Polat'a, "Çocuklarınızın iyi olduğu konusunda haberler alıyoruz. Endişelenmeyin" diyerek moral vermeye çalıştı.