Anasayfa /  Foto Galeri

Dijital usta popülasyonu artıyor: Nakliye, klima, elektrik-tesisat hizmetleri ön sırada

Boya badana, elektronik tadilatı, telefon tamiri ve kombi bakımı gibi birçok işte artık dijital ustalar tercih ediliyor. Hizmet boyunca evlerin sigortalandığı çözümlerden ise vatandaşlar en çok nakliye, klima, koltuk yıkama, elektrik-tesisat ustalarından yararlanıyor. Kullanıcıların yüzde 27’si uygulama, yüzde 73’ü desktop ve mobile web tercih ediyor 

Dijital usta popülasyonu artıyor: Nakliye, klima, elektrik-tesisat hizmetleri ön sırada - Sayfa 1

Dijital usta popülasyonu artıyor: Nakliye, klima, elektrik-tesisat hizmetleri ön sırada

Kullanıcıların yüzde 27’si uygulama, yüzde 73’ü desktop ve mobile web tercih ediyor 

Boya badana, elektronik tadilatı, telefon tamiri ve kombi bakımı gibi birçok işte artık dijital ustalar tercih ediliyor. Hizmet boyunca evlerin sigortalandığı çözümlerden ise vatandaşlar en çok nakliye, klima, koltuk yıkama, elektrik-tesisat ustalarından yararlanıyor.

Dijital usta popülasyonu artıyor: Nakliye, klima, elektrik-tesisat hizmetleri ön sırada - Sayfa 2

Dijital hizmetlere talebin artmasının ardından sektörde dijital usta popülasyonunun daha da yükseleceği öngörülüyor. Dijital ustaları ile kısa sürede 20 bin kayıtlı müşteriye ulaşan Mr Usta, yükselen taleple birlikte kategorilerini genişletiyor. Kullanıcılar hizmetlere, yüzde 27 mobil uygulamadan, yüzde 50 mobile web ve yüzde 23 desktop web’den ulaşıyor.

Dijital usta popülasyonu artıyor: Nakliye, klima, elektrik-tesisat hizmetleri ön sırada - Sayfa 3

Son yıllarda ev taşıyan veya acil tamirata ihtiyacı olanların dijital ustalardan aldıkları desteğin arttığı görülüyor. Bununla birlikte dijital uygulamalarda boya, makine tadilatı, cep telefonu tamiri, sıhhi tesisat mobilya montajı, nakliye gibi pek çok kategoride güvenilir, hızlı, garantili ve çözüm odaklı hizmet sunan usta sayısı da giderek artıyor.

Dijital usta popülasyonu artıyor: Nakliye, klima, elektrik-tesisat hizmetleri ön sırada - Sayfa 4

“Aylık yüzde 30 büyüme oranı ile 20 bin kayıtlı müşteriye ulaştık ”

İşinin ehli ustalar, profesyonel çalışanlar, güvenilir iletişim ve hizmet garantisi ile en çok nakliye, klima, elektrik-tesisat alanında hizmet verdiklerini kaydeden Mr Usta CEO’su Yunus Emre Kalkan “Türkiye’de pazaryerindeki deneyimimizi sürekli güncelleyerek; güven, işinin ehli ustalar, müşteri hizmetleri desteği, sigortalı usta, yüzde 100 garantili çözümler gibi önemli birçok değeri sahipleniyoruz. Üstün hizmet anlayışımız kapsamında şu an Ankara, İstanbul ve İzmir’de aylık yüzde 30 büyüme oranı ile 20 bin kayıtlı müşteriye ulaştık. Her müşterimize hak ettiği hizmeti götürebilecek alt yapıyı sağlarken; işinin ehli ustalarımızla ayda ortalama bin 500’den fazla hizmet siparişi almaya başladık. Kullanıcılarımız hizmetlerimize, yüzde 27 mobil uygulamadan, yüzde 50 mobile web ve yüzde 23 desktop web mobilden ulaşıyor. Kullanıcıların web tercihinde; dijital ustaların pek çok kategoride güvenilir, hızlı, garantili ve çözüm odaklı hizmet sunması etkili oluyor. Bu sebeplerle dijital ustalar oldukça yüksek talep görüyor. Önümüzdeki dönemde usta popülasyonunun daha da artıracağını öngörüyoruz” ifadelerini kullandı.