Anasayfa /  Foto Galeri

Deniz Zeyrek'ten "MasterChef Uğur" yorumu: İlk taşı Acun Ilıcalı atsın

TV8'in fenomen yarılma programı MasterChef Türkiye yarışmacılarından Uğur Yılmaz Deniz'in diskalifiye edilme sürecine ilişkin tartışmalar devam ediyor. Son olarak Deniz Zeyrek de tartışmalara dahil oldu.

Deniz Zeyrek'ten "MasterChef Uğur" yorumu: İlk taşı Acun Ilıcalı atsın - Sayfa 1

MasterChef yarışmacısı Uğur Yılmaz Deniz'in yıllar önce sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar nedeniyle yarışmadan diskalifiye edilmesi eleştirilirken en çok tartışılan konulardan biri diskalifiye edilme şekli oldu.

Deniz Zeyrek'ten "MasterChef Uğur" yorumu: İlk taşı Acun Ilıcalı atsın - Sayfa 2

Tweetler basında yer aldıktan sonra bir hafta daha yarışmaya devam eden ve diskalifiye edildiği canlı yayındaki finalde açıklanan yarışmacının gözyaşları içinde özür dilediği anlar halen eleştiriliyor. Bugün de Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, konuya ilişkin köşe yazısında Acun Ilıcalı'yı hedef aldı:

Deniz Zeyrek'ten "MasterChef Uğur" yorumu: İlk taşı Acun Ilıcalı atsın - Sayfa 3

"O anı izlerken aklıma ilk gelen cümle “Uğur'a ilk taşı günahsız olan atsın” oldu. Uğur Yılmaz Deniz'e ilk taşı, attığı her adımla ahlak konusunda “abideleşen” biri olarak kanalın patronu Acun Ilıcalı atabilir mesela. Ahlak abidesi derken, haşa özel yaşamını kastetmiyorum. Neyi mi kastediyorum? Mesela yarışmayı Adana'da Bursa'da çekmek için astronomik rakamlar almasını kastediyorum ve işi Adana'da ayrı, Bursa'da ayrı tarifeyle yapmasını…"

Deniz Zeyrek'ten "MasterChef Uğur" yorumu: İlk taşı Acun Ilıcalı atsın - Sayfa 4

"Yani 'şehri tanıtım ücreti' olarak Adana'daki CHP'li belediyeden 340 bin TL alırken, kanalın merkezinin bulunduğu İstanbul'a daha yakın, lojistiği daha uygun olan Bursa'daki AK Partili belediyeden 600 bin TL almasını…"