Anasayfa /  Foto Galeri

Demet Şener Cenk Küpeli hakkındaki bombayı patlattı! İşte şoke eden itiraf...

Demet Şener, İbrahim Kutluay'dan boşandıktan sonra iş insanı Cenk Küpeli ile kısa süreli ilişkisini 2019 yılının yaz aylarında nikah masasına taşımıştı. Çiftin sürpriz evliliği herkesi şaşırtırken, 1,5 yıllık evlilik geçen aylarda yine sürpriz bir şekilde sona erdi. Ayrılığın nedeni ise Cenk Küpeli'nin bebek istemesi, iki çocuk sahibi eski kraliçenin ise üçüncü kez anneliğe sıcak bakmamasıydı.

Demet Şener  Cenk Küpeli hakkındaki bombayı patlattı! İşte şoke eden itiraf... - Sayfa 1

Cenk Küpeli ile Ocak 2020'de tek celsede boşanmasına karşın iş insanı ile görüşmeye devam eden Demet Şener'den magazin gündemine bomba gibi düşecek açıklamalar geldi.

Demet Şener  Cenk Küpeli hakkındaki bombayı patlattı! İşte şoke eden itiraf... - Sayfa 2

Demet Şener, 2019 yılında evlendiği Cenk Küpeli'den 13 Ocak'ta boşanmıştı. Ayrılık nedeni, Küpeli'nin bebek istemesi, iki çocuk sahibi Şener'in ise üçüncü kez anneliğe sıcak bakmamasıydı.

Demet Şener  Cenk Küpeli hakkındaki bombayı patlattı! İşte şoke eden itiraf... - Sayfa 3

"SEVEREK BOŞANDIK" 
44 yaşındaki eski manken, sürpriz ayrılık sonrası, "Aramızda kavga, gürültü, küslük yok. Cenk'le severek ve üzülerek boşandık" açıklamasını yapmıştı.

Demet Şener  Cenk Küpeli hakkındaki bombayı patlattı! İşte şoke eden itiraf... - Sayfa 4

Dün Cenk Küpeli'nin doğum günüydü. 36 yaşına basan iş insanına, Demet Şener "Harika yaşlar" dileğinde bulundu. İkilinin, kısa süre içinde birlikte kutlama yapacağı öğrenildi.