Anasayfa /  Foto Galeri

Demet Akalın EDHO'nun neden yayınlanmadığını Oktay Kaynarca'ya sordu! Aldığı yanıt ise...

ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon ilk bölümü yayınlanmadı. Dizi severlerin şaşkınlıkla karşıladığı gelişmeye Demet Akalın da tepki gösterdi. Twitter'dan "EDHO başlamadı, niye?" diyen Akalın'a bir takipçisi, "Demet Hanım, Oktay Bey'i arayıp sorsanız size zahmet" sorusunu yöneltti. Akalın ise "Bilmiyorlar" diyerek başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'nın durumdan haberi olmadığını söyledi.

Demet Akalın EDHO'nun neden yayınlanmadığını Oktay Kaynarca'ya sordu! Aldığı yanıt ise... - Sayfa 1

Başrollerini Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba ve Uğur Yücel'in rol aldığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon ilk bölümünü bekleyen izleyiciler kötü bir sürpriz yaşadı.

Demet Akalın EDHO'nun neden yayınlanmadığını Oktay Kaynarca'ya sordu! Aldığı yanıt ise... - Sayfa 2

BABA PARASI FİLMİ YAYINLANDI

ATV'nin günlerdir tanıtımını yaptığı 'EDHO'yu izlemek için ekranlarının karşısına geçenler, başrolünü Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın oynadığı komedi türündeki 'Baba Parası' filmiyle karşılaştı.

Demet Akalın EDHO'nun neden yayınlanmadığını Oktay Kaynarca'ya sordu! Aldığı yanıt ise... - Sayfa 3

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'nun aktardığına göre; yapım şirketi BVB, yeni oyuncular ve eskiler için zam istedi. Kanal 'tamam' dedi ve çekimler başladı. Kanal sözleşmeyi dün de imzalamayınca, BVB yeni bölümü teslim etmedi. ATV de 'EDHO' yerine 'Baba Parası' filmini yayınladı.

Demet Akalın EDHO'nun neden yayınlanmadığını Oktay Kaynarca'ya sordu! Aldığı yanıt ise... - Sayfa 4

RESMİ BİR AÇIKLAMA GELMEDİ

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon son bölümünün yayınlanmamasıyla ilgili ne kanaldan ne de dizinin yapım şirketinden resmi bir açıklama gelmedi.