Anasayfa /  Magazin

Defne Samyeli: Genç görünmek gibi bir kaygım yok

49 yaşındaki Eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli kendisine gelen, “20 yaşında gibi” yorumlarına yanıt verdi. Yorumların kendini mutlu ettiğini belirtti. Ama yaşı nedeniyle kaygısının da olmadığını söyledi.

Abone ol
Abone ol 01 Ekim 2021 14:50

49 yaşındaki Eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli kendisine gelen, “20 yaşında gibi” yorumlarına yanıt verdi. 

Samyeli, “20 yaşında durmadığıma eminim. Yorumlar mutlu ediyor. Yaşa çok değer veren birisiyim. Yaş almak benim için çok önemli. Ama daha genç görünmek gibi bir kaygım yok. Ben yaşsız kadınım. Yaşı büyük olanları daha değerli buluyorum” dedi.

Öte yandan Defne Samyeli, koronavirüse yakalanmıştı. 

Haberi sosyal medya hesabından açıklayan ve aynı ortamda bulunduğu kişileri test yaptırmaları konusunda uyaran Samyeli, geçtiğimiz günlerde virüsü yenmişti. 

SOLUĞU İZMİR'DE ALDI

Koronavirüs sonrası kendine vakit ayıran Defne Samyeli, dinlenmek için İzmir'e gitti. 

Dikili'de tatil yapan 49 yaşındaki Samyeli, bol bol güneşin keyfini çıkardı.

Samyeli, tatilinden kesitler yayınlamayı ihmal etmiyor.

1 Temmuz 1972 yılında İstanbul'da İstanbullu amiral bir babanın ve otelcilik eğitimi almış, Adana'nın Ramazanoğulları ailesinden gelen bir annenin kızı olarak dünyaya gelen Samyeli,  1991 yılında katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü oldu.

1999 yılından itibaren üç yıl Kanal D Ana Haber'de haber sunuculuğu yaptı. Kanal D Ana Haber'de farklı haber sunuş tarzıyla uluslararası iki ödüle layık görüldü. 

 

2000 yılında rahim ağzı kanserine yakalanarak New York'ta ameliyat geçirip Türkiye'ye döndü. 

2002 yılında Güneş gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başladı. 2009 yılında Güneş gazetesiyle yollarını ayırdı. 

Mayıs 2010 yılından itibaren bir süre atv'de yayınlanan Her Şey Bambaşka isimli programı sundu. 2013 yılında Milliyet gazetesinde yeniden köşe yazarlığı yapmaya başladı. 3 Ocak 2015 yılında Milliyet gazetesiyle yollarını ayırdı.

 

Etiketler Defne samyeli
Yorumlar