Anasayfa /  Foto Galeri

Daha bilinçli ve sağlıklı olmak için Samsung Galaxy Watch6 ve Galaxy Watch6 Classic'i piyasaya sürdü

Daha bilinçli ve sağlıklı olmak için Samsung Galaxy Watch6 ve Galaxy Watch6 Classic'i piyasaya sürdü. Yeni Galaxy Watch6 Serisi, daha bilinçli ve sağlıklı olmak için kişiselleştirilmiş sağlık rehberliği, amaca yönelik tasarım yükseltmeleri ve gelişmiş bir mobil deneyim sunuyor.

Daha bilinçli ve sağlıklı olmak için Samsung Galaxy Watch6 ve Galaxy Watch6 Classic'i piyasaya sürdü - Sayfa 1

Samsung Electronics, bugün, kullanıcıların her gün  ve her gece[1] daha sağlıklı alışkanlıklar geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla tasarlanan yeni Galaxy Watch6 ve Galaxy Watch6 Classic'i[2] piyasaya sürdüğünü açıkladı. Galaxy Watch6 Serisi; daha ince bir çerçeve, daha büyük ve daha canlı bir ekran ve daha etkileşimli bir kullanıcı arayüzü ile rafine ve şık bir tasarımda bütünsel sağlık tekliflerini ve güçlü performansı bir araya getiriyor.[3] Her iki model de kullanıcıların hedeflerine ulaşmaları için onlara güç veren çok yönlü saat kadranlarının yanı sıra yeni kayış seçenekleriyle sunuluyor. 

Daha bilinçli ve sağlıklı olmak için Samsung Galaxy Watch6 ve Galaxy Watch6 Classic'i piyasaya sürdü - Sayfa 2

Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO’su TM Roh, "Yeni Galaxy Watch6 ve Galaxy Watch6 Classic ile, gelişmiş sağlık izleme araçlarını demokratikleştirme taahhüdümüzü yerine getiriyor ve artık doğrudan bilekten daha kolay erişim sunuyoruz. Samsung, kullanıcıların her gün ve her gece daha iyi sağlık ve zindelik anlayışı kazanmalarına ve harekete geçmelerine yardımcı olmak için, uyku ve fitness koçluğundan beslenme bilgilerine kadar yeni ve kullanışlı yollar sunuyor" diye belirtiyor.

Daha bilinçli ve sağlıklı olmak için Samsung Galaxy Watch6 ve Galaxy Watch6 Classic'i piyasaya sürdü - Sayfa 3

Uykudan başlayarak[4] daha sağlıklı olmanız için kişiselleştirilmiş rehberlik 

Galaxy Watch6 Serisi, kişiselleştirilmiş ve uygulanabilir ipuçları, tavsiyeler ve teşvikler sunarak günün her saati olumlu değişikliklere yol açabilecek anlamlı bilgiler sağlıyor. Daha sağlıklı bir bedenin ilk koşulunun daha iyi uyku olduğunu kabul eden Samsung, uykunun üç temel unsuruna odaklanarak kullanıcıların günlerini optimize ettikleri gibi gecelerini de optimize etmelerine yardımcı oluyor. Kişisel uyku düzenlerini anlamalarına, daha iyi alışkanlıklar geliştirmelerine ve uyku dostu bir ortam oluşturmalarına olanak tanıyor.

Daha bilinçli ve sağlıklı olmak için Samsung Galaxy Watch6 ve Galaxy Watch6 Classic'i piyasaya sürdü - Sayfa 4

En gelişmiş uyku ve sağlıklı yaşam özelliklerini temel alan Galaxy Watch6 Serisi, kullanıcıların her gece aldıkları uykunun kalitesini anlamalarına yardımcı olmak için artık Uyku Puanı Faktörleri’nin (toplam uyku süresi, uyku döngüsü, uyanık kalma süresi, ayrıca fiziksel ve zihinsel iyileşme) derinlemesine analizini sunuyor. Ulusal Uyku Vakfı ile birlikte geliştirilen daha kişiselleştirilmiş Uyku Mesajları[5] da kullanıcılara her sabah uyku sağlıkları hakkında ayrıntılı geri bildirim veriyor. Ayrıca Galaxy Watch6, kullanıcının uyku ve uyanıklık sürelerinin ne kadar tutarlı olduğunu gösteren Uyku Tutarlılığı[6] ve uyku türünü temsil eden belirlenmiş bir Uyku Hayvanı Sembolü sunuyor.