Anasayfa /  Politika /  Cumhurbaşkanlığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik mesaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca düzenlenen Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesine video mesaj gönderdi.

Abone ol
Abone ol 11 Aralık 2021 12:50

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle;

Teknolojik gelişmelerin hız kazandığı dijitalleşmenin sosyal ve beşeri hayatımızı derinden etkilediği bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçte stratejik iletişim faaliyetlerinin de önemi gün geçtikçe artıyor. Sosyal medya mecralarının artmasıyla birlikte üretilmiş haberlerin, dezenformasyonun hızla arttığını görüyoruz. Bu tarz haberler nedeniyle milyonlarca insanın hayatı kararmaktadır.

"Toplumumuzun savunmasız kesimlerini yalana karşı korumaya çalışıyoruz"

Sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla dezenformasyon hızla yayılıyor. Yükselen dijital faşizm karşısında bizim gibi dünyanın önde gelen demokrasileri teyakkuz halindedir. Vatandaşlarımızın doğru ve tarafsız haber alma hakkına halel getirmeden toplumumuzun savunmasız kesimlerini yalana karşı korumaya çalışıyoruz.

"Yasal düzenlemeleri hayata geçiriyoruz"

Yasal zeminde gerekli hukuki ve idari düzenlemeleri hayata geçiriyoruz. Hakikatin algı operasyonları ile değersizleştirilmesine, gerçeklerin üstünün yalanlarla örtülmesine izin vermeyeceğiz.

Halen hazırlıkları süren stratejik iletişim politika belgesi ile çabalarımızı bir üst seviyeye çıkaracağız.

Yorumlar