Anasayfa /  Foto Galeri

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve üst düzey yetkilileri Anıtkabir'de!

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl kutlamaları coşkuyla başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devlet erkanı ve siyasi parti temsilcileriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret ederek bu önemli anı paylaşıyorlar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve üst düzey yetkilileri Anıtkabir'de! - Sayfa 1

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devlet erkanı ve siyasi parti temsilcileriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret ediyor. Aslanlı Yol'dan yürüyerek, Atatürk Mozolesi'ne gelip çelenk sunan Erdoğan, ardından Misak-ı Milli Kulesi'ne ilerleyerek Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve üst düzey yetkilileri Anıtkabir'de! - Sayfa 2

"Aziz Atatürk, milletçe en büyük eserim dediğiniz cumhuriyetin 100. yılına ulaşmanın gurunu yaşıyoruz. Zatı alinizi, silah arkadaşlarınızı, şehitlerimizi bir kez daha rahmetle yad ediyoruz. Her bir anı ülkemize hizmet ile geçen 21 yıllık iktidarımızda emanetinize sahip çıkmaya çalıştık. En büyük yatırım hamlelerinde bulunarak cumhuriyetimizin 2. asrını Türkiye yüzyılı ile taçlandıracağız. Cumhuriyet'imiz ehil ellerdedir. Ruhun şad olsun, cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.."

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve üst düzey yetkilileri Anıtkabir'de! - Sayfa 3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de tebrikleri kabul ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul etmek üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde konuklarını ağırlıyor.