Anasayfa /  Foto Galeri

Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere ek zam oranını açıkladı! İşte en düşük emekli maaşı!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerlerin kanlarının yerde kalmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni harekatlar yapılacağını ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca emeklinin beklediği ek zam oranını da açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere ek zam oranını açıkladı! İşte en düşük emekli maaşı! - Sayfa 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere ek zam oranını açıkladı! İşte en düşük emekli maaşı!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerlerin kanlarının yerde kalmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni harekatlar yapılacağını ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca emeklinin beklediği ek zam oranını da açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere ek zam oranını açıkladı! İşte en düşük emekli maaşı! - Sayfa 2

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Beştepe’de toplandı. Yılın ilk Kabine toplantısı 4 saat sürdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçti. Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerlerin kanlarının yerde kalmadığını söyleyen Erdoğan, yeni harekatlar yapılacağının mesajını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere ek zam oranını açıkladı! İşte en düşük emekli maaşı! - Sayfa 3

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı da Kabine toplantısından çıkacak karardaydı. SSK ve Bağkur emeklileri için beklenen ek zam oranını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşı alt sınırını 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkardıklarını da söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere ek zam oranını açıkladı! İşte en düşük emekli maaşı! - Sayfa 4

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Yeni miladi yılın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Rabbim'den niyaz ediyorum.

Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize Rabbim'den acil şifalar temenni ediyorum. Saldırıların ardından şehit yakınlarımızın bir kısmıyla telefonda görüştük.