Anasayfa /  Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 seçimleri kritik öneme sahip

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sincan'da düzenlenen TOKİ 1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreni'nde yaptığı konuşmasında 2023 seçimlerinin önemine değinerek "Şimdiden çalışmaya başlamanızı istiyorum" dedi.

Abone ol
Abone ol 07 Temmuz 2021 19:37

TOKİ tarafından inşa edilen 1 milyonuncu konutun anahtarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan teslim etti.

 Vatandaşlar, teslim törenine yoğun ilgi gösterdi. Heyecanlı ve coşkulu kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"BİZ ESERLERİMİZLE KONUŞUYORUZ"
"Önümüzde 2 hedef var. Kentsel dönüşüm kapsamında acil dönüştürülmesi gereken 1,5 milyon konutun 300 binini Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız yapmaya devam ediyor. Diğeri ise 2023 yılına kadar 340 millet bahçesini tamamlayıp milletimizin hizmetine sunmaktır.

"2023 SEÇİMLERİ KRİTİK ÖNEME SAHİP, ŞİMDİDEN ÇALIŞMAYA BAŞLAMANIZI İSİTYORUM"
Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Bu hizmetlerin devamı için 2023 seçimleri kritik öneme sahiptir. Sizlerden şimdiden 2023 için çalışmaya başlamanızı istiyorum."

"TÜM VATANDAŞLARIMIZIN HUZURLA,GÜVENLE,ESENLİKLE EVLERİNDE OTURMALARINI TEMENNİ EDİYORUM"
"Bu yatırımları ülkemize kazandıran Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızı, mühendislerimizi, işçilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ülkenin dört bir yanında tamamlanan projelerin açılışını yapıyoruz. 1 milyonuncu konutun da anahtarını teslim edeceğiz.

Tüm kardeşlerimle TOKİ projelerinden konut sahibi olan tüm vatandaşlarımızın güvenle, huzurla evlerinde oturmalarını temenni ediyorum. Kardeşlerim, biz ahirette iman, dünyada mekan diyen, ev sahibi olmaya bu derece önem veren bir milletin mensuplarıyız. Buradaki mekan dünya malının peşinden koşma değildir. Bu muhteşem meydanı gümbür gümbür dolduran tüm kardeşlerimden Allah razı olsun.

 

Etiketler Erdoğan Toki tören
Yorumlar