Anasayfa /  Politika /  Cumhurbaşkanlığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Esed ile bir araya gelelim' diyen zavallılar

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Osmaniye'de partisinin 6. olağan il kongresinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kasım 2019'da Türkiye'den bu ittifakın en anlamlı sesini dünyaya duyuracağız. Birileri bölmenin peşinde. Biz bir olacağız" dedi.

Abone ol
Abone ol 24 Şubat 2018 18:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de vatandaşlara seslendi. Erdoğan, kongrede yaptığı açıklamada, Afrin'de etkisiz hale getirilen terörist sayısının 1951'e yükseldiğini söyledi. İttifakla ilgili ise: ''Kasım 2019'da Türkiye'den bu ittifakın en anlamlı sesini dünyaya duyuracağız.'' ifadelerini kullandı.



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Osmaniye'de partisinin 6. olağan il kongresinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, Zeytin Dalı Harekatı'nda etkisiz hale getirilen terörist sayısının 1951'e ulaştığını bildirdi. 

HESAP SORACAĞIZ



Erdoğan "Bizler, onların (şehitlerin) emanetlerine gözümüz gibi bakacak, bu vatanı ite kopuğa kesinlikle teslim etmeyeceğiz. Şehitlerimizin kanlarını döken alçaklardan, işledikleri cinayetlerin hesabını tek tek soracağız."

''İTTİFAKLA YENİ DÖNEMİN...''



Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

"Hamdolsun bir ittifakın temellerini attık ve bu ittifak artık Meclise gönderildi. Bununla birlikte önümüzde 2019, bizim için bir ittifak yılı olacak. Temennim şudur, ya Rab, bu birlikteliğimizi daim eyle. Bu birlikteliğimizi inşallah güçlenerek ülkemizin geleceğine taşımaya vesile eyle. O malum çevreler bu ittifakın ne olduğunu da iyi görsünler, iyi anlasınlar. İnşallah bu ittifakla birlikte Türkiye yeni bir dönemin tohumlarını atıyor.


Yorumlar