Anasayfa /  Medya /  Dizi

Çukur'da erken final gibi bölüm! Çukur'da Yamaç Öldü Mü? Aras Bulut İynemli Çukur’dan Ayrılıyor Mu?

Çukur bu hafta adeta erken final gibi bir bölümle ekrana geldi. İzleyici şok eden sahnelerin ard arda geldiği çukurda bir çok düğüm de bu bölümde çözüldü. Çukur 48.Bölümde öyle bir şekilde bittiki adeta erken final gibi oldu. Çukur dizisinin Ocak ayı içerisinde üç haftalık bir tatil yapacağı iddia edilmişti. Sezon finali gibi bir bölümle yılbaşı tatiline giren Çukur’un yeni bölümünün ne zaman yayınlanacak merak konusu. Çukur 48.Bölüm bitiminde fragman yayınlanmamasıda dizinin akıbeti ile şüpheleri iyice arttırdı. Çukur Yamaç Öldü Mü? Yamaç’ı Kim Vurdu? Aras Bulut İynemli Çukur’dan Ayrılıyor Mu? Çukur ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde

Abone ol
Abone ol 25 Aralık 2018 03:58

Çukur bu hafta zleyici şok eden sahnelerin ard arda geldiği 48. Bölüm öyle bir şekilde bittiki adeta erken final gibi oldu.  Çukur‘un 24 Aralık Pazartesi günü yayınlanan 48. bölümünde olay yaratacak sahneler yer aldı. Sezon finali gibi bir bölüme sahne olan Çukur’un 2. sezon 15. bölümünde neler yaşandı? Yamaç ölecek mi? Yamaç’ı kim vurdu? Cumali ile Vartolu hesaplaşması nasıl sonuçlanacak?

Çukur 2 sezonda darmadağan olan Koçovalı ailesi bir türlü bir araya gelmezken, Çukuru tekrara alma çabalarıda her seferinde hüsrana uğruyordu. Kara kuzuları tamamen hakim olduğu hatta Çukurun halkı ile barışma çabalarına girerek iyice yerleşmey çalımışlardı. Tüm bu gelişmelerin arasında Vartolu'nun eşi ve çocuğu Karakuzuların elinde esidi. Durm bu halde iken Çukur 2. Sezon 15 Bölüm yani Çukur 48. Bölümde öyle gelişmler olduki düm düğümler çözüldü tüm sorunlar netleşti ve izleyenlere adeta erken final mi oluyor dettirti.

ÇUKU 2. SEZON 15. BÖLÜM - 48. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur’un son bölümünde Karakuzular uyuşturucu sevkiyatındaki sorun nedeniyle büyük bir şok yaşadı. Bulgarlara teslimat yaptıkları sırada Yamaç ile Vartolu’nun oyununa gelen Karakuzular evlerine döndüklerinde herkesin öldürülmüş olduğunu gördüler. Büyük bir yenilgi yaşayan Çeto ile Mahsun tek başına kaldılar. Gidecek bir yerleri kalmayan Çeto ile Mahsun Çukurdan çekilme kararı aldılar. Çeto ile Mahsun;şimdi ne yapacak?

Öte yandan Yamaç ile işbirliği yaparak Karakuzulara oyun oynayan Vartolu, Saadet’i ve oğlu İdris’i Çeto ve Mahsun’un elinden kurtarmayı başardı. Bu sırada Selim, Vartolu’nun hayatını kurtardı.

Saadet’in kurtulması, Karakuzular’ın alt edilmesi üzerine Koçovalılar yeniden bir araya geldi. İdris Koçovalı’nın evinde buluşan kardeşler Sultan Ana ile hasret giderdi. Saadet’i ve oğlunu ilk kez gören Koçovalılar duygusal anlar yaşadı. Paramparça olmuş Koçovalılar bir anda biraraya geldi veaile yine eski günlerine benzer bir tablo yaşamaya başladı.

Tama her şey yoluna giedi derken şok üstüne şok gelişmelr ard arda gelmeye başladı.

Vartolu ile Cumali için hesap günü geldi! Sorunları hallettikten sonra hesaplaşmak için birbirlerine ilk gün söz veren Vartolu ile Cumali Koçovalı, İdris Koçovalı’nın evinde gerçekleşen aile buluşmasının ardından hesaplarını görmek için Çukur’daki mezarlığa geldi. Hesaplaşma için birbirine bıçak çekerken sahnenin devamı gelmedi. Birbirlerine bıçak çeken iki kardeşin sonu ne olacak?

Çukur dizisinin 48. bölümünde asıl büyük şok ise son sahnede yaşandı. Karakuzular'dan Ersoy ile buluşmaya gittiğini sanan Yamaç Koçovalı, gizemli bir kişi tarafından kurşunlandı. Üst üste yediği kurşunlarla ağır yaralanan Yamaç yuvarlanarak bir su birikintisinin içinde kaldı. Tek başına olan Yamaç kurtulabilecek mi? Yamaç’ın tanıdığı bir kişi tarafından vurulduğu ‘Neden’ diye sormasından anlaşılıyor. Yamaç’ı vuran kişi aileden biri mi?

ERSOY ÖLDÜ

Öte yandan Çukur dizisinin son bölümünde Ersoy karakterini canlandıran Mehmet Yılmaz Ak rol gereği hayatını kaybederek diziden ayrıldı. Yine Karakuzular’ın adamı Lal Fındık da Selim Koçovalı tarafından vurularak öldürüldü ve diziden ayrıldı. Böylece Karakuzuların iki önemli karekteride diziden ayrılmış oldu

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Çukur dizisinin Ocak ayı içerisinde üç haftalık bir tatil yapacağı iddia edilmişti. Sezon finali gibi bir bölümle yılbaşı tatiline giren Çukur’un yeni bölümünün ne zaman yayınlanacak merak konusu. Bu bir erken final olabilir mi? Yada başka bir tv kanalına geçme ihtimali varmı? Yama karakterine çan veren Aras Bulut İynemli diziye başak bir proje için aramı verecek yoksa tamamen mi ayrılacak? Öte yandan Cumali ile Vartolu düelosu nası bitecek yoksa dizide başka ayrılıklarda olacak mı? Tüm bu soruları ardında bırakan Çukur'da bundansonra ne olacak?

Ay Yapım prodüksiyonluğunda hayata geçen Çukur dizisinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturmakta. Dizinin senaryo yazarlığı Gökhan Horzum üstlenirken müzikleri ise Toygar Işıklı’ya emanet.

Çukur dizisinin başrollerinden Erkan Kolçak Köstendil, Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Dilan Çiçek Deniz, Öner Erkan, Necip Memili, Perihan Savaş, Berkay Ateş, Erkan Avcı, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Rıza Kocaoğlu ve Şenay Gürler gibi isimler yer alıyor.


Yorumlar