Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Çukur 3. Sezon 7. Bölüm 1. Fragman| Çukur 74.Bölüm Fragmanı İzle | Çukur 3. Sezon 7. Bölüm izle

Çukur 3. Sezon 7. Bölüm  | Çukur 74.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Çukur 74.Bölüm Fragmanı yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Çukur dizisinin yeni bölümü 4 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 02 Kasım 2019 10:39

Çukur 3. Sezon 7. Bölüm 1. Fragman | Çukur 74.Bölüm Fragmanı İzle | Çukur 3. Sezon 7. Bölüm İzle

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal ve Perihan Savaş gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Çukur 3. Sezon 7. Bölüm  | Çukur 74.Bölümde de nefes kesecek

ÇUKUR YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Yamaç, kendini beklenmedik bir olayın içinde bulunca zor bir karar verecek ve Koçovalıların evine sürpriz bir misafir getirecek. Kardeşlerini kurtarmak için Karaca’yı kaçıran Azer ve Karaca’nın arasında yaşanacaklar heyecanla beklenecek. Yamaç’ın onu Çukur’dan kovmasıyla beklenmedik bir anda darbe yiyen Akın, Karaca’nın da kaçırılmasıyla iyice köşeye sıkışacak. Aliço, babasının baskısı altında çok zor günler geçirirken Yamaç ve Çukurlular Aliço’dan gelen gizemli şifrenin peşine düşecek ve Yavuz’un kurduğu tuzaklarla karşılaşacak. Cumali ise Dağhan ve Murtaza’yla yüzleşecek. Murtaza’nın Yamaç ve Cumali’yle karşı karşıya geldiği anlar tansiyonu yükseltecek.

Koçovalılar, herkesten güçlü olmak için çıktıkları yolda ilk adımlarını hep birlikte atacak ve geri dönülmez bir yola girecekler.

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar