Anasayfa /  Medya /  Dizi

Çukur 2. sezon 15. bölüm izle (48. bölüm tek parça izle) - Çukur 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur, 2. sezon 15. bölüm ile (48. bölüm) ekranlara geldi. Çukur 2. yeni sezon 15. bölümde; Vartolu, Medet, Selim ve Celasun’la birlikte Karakuzuların evini basıyor. Cumali ve Selim yıllar sonra bir araya geliyor. Nefes kesen bölüm sonrası izleyiciler Çukur 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunu sorguluyor. İşte Çukur 2. sezon 15. bölüm izle ve Çukur 49. bölüm fragmanı bilgileri.

Abone ol
Abone ol 28 Aralık 2018 14:16

Çukur dizisi, 2. sezon 15. bölüm ile (48. bölüm) Show TV'de ekranlara geldi. Nefesleri kesen bölüm sonrası merak edilen soru Çukur 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı oldu. Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çukur 2. sezon 15. bölüm izle ve Çukur 49. bölüm fragmanı bilgileri.

Çukur 48. son bölümü ile ekrana geldi. Çukur dizisi 2. yeni sezonunun 15. bölümünde; Çukur’da yeni hesaplaşmanın silah sesleri duyulmaya başlıyor. Cumali ve Selim’in buluşması duygu dolu anların yaşanmasına sebep olurken, Yamaç, Saadet ve bebeğini kurtarmak için kardeşi Salih’e destek oluyor. Karakuzular yaşanan ağır kayıplardan sonra zor duruma düşüyor. Peki Çukur’un 48. son bölümünde başka neler yaşandı? Çukur 49. bölüm fragmanı geldi mi?

ÇUKUR 49. YENİ FRAGMANI GELDİ Mİ?

Çukur yeni bölüm fragmanı henüz Show TV tarafından yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz trhaberler.com sitesinde yerini alacak.

ÇUKUR 48. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE (ÇUKUR 2. SEZON 15. BÖLÜM) - TIKLA

 

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 48. BÖLÜM ÖZETİ…

Selim kızı Karaca’nın sözlerinden çok etkilenmiştir. Kararını vermiştir. Bunun için Cumali ve Yamaç’ın kaldıkları eve gider. Kapıyı çalmadan önce kapının önüne bir süt şişesi koyar. Cumali kapıyı açar ancak ortalarda kimseler yoktur. Yerdeki süt şişesinin farkına varırı ve o anda herseyini anlar. Selim karşısında durmaktadır. Birbirlerine sarılırlar. Ona “Hoşgeldin çocuk” der ve eve alır. Eve girdikleri anda Cumali, Selim’e saldırır.

“BENİM KARDEŞİM NEREDE”

Bu sırada Yamaç onlar eve girmeden önce onları görmüştür. Alel acele eve girer. Selim’i Cumali’nin elinden zor alır. Vartolu ise eve girmeye cesaret edemez. Olaylar yatıştıktan sonra Cumali Kahraman ile ilgili anılarını anlatır. Selim’e dönerek “Benim kardeşim nerede” der. Bu sırada Yamaç söze girerek kendisi için kurşun yediğini söyler ve “Abisini koruyamadı ama kardeşini korudu” der. Cumali tekrar Selim’e dönerek neden geldiğini sorunca o da “belki bir yardımım dokunur” cevabını verir. Cumali yatışmaz ve onu evden kovar.





Kanal: Show Tv 

Tür: Dram, Aşk, Suç

Sezon: 2



Yayın Günü:  Pazartesi - 21 Ocak

Yayın Saati:  20:00



Yeni Bölüm Tarihi:  21.01.2016

Yeni Bölüm No:  49

Bölüm Bilgisi:  Bu hafta yeni bölüm yayınlanmıyor 



Yapım Firması: Ay Yapım » 

Yapımcı: 

Yönetmen: Sinan Öztürk 

Senaryo: Gökhan Horzum 

Müzik: Toygar Işıklı 



Oyuncular: Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı), Dilan Çiçek Deniz (Sena), Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu Sadettin), Ercan Kesal (İdris Koçovalı), Perihan Savaş (Sultan Koçovalı), Şenay Gürler (Meliha), Erkan Avcı (Çeto), Berkay Ateş (Mahsun), Sermet Yeşil, Burak Sergen (Baykal), Alperen Duymaz (Emrah), Boncuk Yılmaz (Saadet), Öner Erkan (Selim Koçovalı), Rıza Kocaoğlu (Aliço), Nebil Sayın (Muhittin), Kubilay Aka (Celasun), Ahmet Tansu Taşanlar (Nazım), Çetin Sarıkartal (Paşa), Kadir Çermik (Emmi), İrem Altuğ (Ayşe), Zeynep Kumral (Nedret), Cem Uslu (Metin), Uğur Yıldıran (Kemal), Aytaç Uşun (Meke), Elif Doğan (Hale), İlayda Alişan (Akşın), Ece Yaşar (Karaca), Mustafa Kırantepe (Medet), Doruk Nalbantoğlu (İsa), Ilgaz Kocatürk (Halil), Doğancan Sarıkaya (Acar), Mustafa Üstündağ (Kahraman), Selen Uçer (Ezgi) 



Konu:  İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin en küçük oğlu, gözü kara ve isyankar Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Gündüzleri kimyager olarak çalışan, geceleri ise solisti olduğu rock grubuyla barlarda sahneye çıkan Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir? 2. Sezon konusu: Çukur’da bir dönem kapanmıştır. İdris Koçovalı’nın “Çukur’u İstanbul’da sanırlar ama bilmezler İstanbul Çukur’dadır” sözleri mahallenin darmaduman olmuş sokaklarında yankılansa da o günlerden eser yoktur. Beklenmedik bir saldırıyla güç kaybeden ve dağılan Koçovalılar’ın ne durumda olduğu büyük bir merakla beklenirken, Çeto (Erkan Avcı) ve Mahsun’un (Berkay Ateş) liderleri olduğu Karakuzular Çetesi, Çukur’da yeni bir dönem başlatacaktır. 



Tarihçe:  




Çukur dizisi 17 Eylül 2018 Pazartesi günü yayınlanacak 34. bölümüyle 2. sezonuna başlayaca


.Çukur dizisi 11 Haziran 2018 Pazartesi günü yayınlanan 33. bölümüyle 1. sezon finalini yaptı.



Yorumlar