Anasayfa /  Medya

Çöp Adam dizisinin oyuncuları kimler? Çöp Adam dizisi konusu ne?

30 Kasım tarihinde ilk bölümü yayınlanan Çöp Adam dizisi sosyal medya da oldukça ses getirdi. Baş rolünde Tamer karakterine hayat veren sevilen oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın bulunduğu Çöp Adam dizisi konusu ve oyuncalarına dair tüm merak edilenler haberimizin detay kısmında...

Abone ol
Abone ol 02 Aralık 2022 17:00

30 Kasım tarihinde ilk bölümü yayınlanan Çöp Adam dizisi sosyal medya da oldukça ses getirdi. Baş rolünde Tamer karakterine hayat veren sevilen oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın bulunduğu Çöp Adam dizisi konusu ve oyuncalarına dair tüm merak edilenler haberimizin detay kısmında...

Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesini ekrana taşıyacak olan Çöp Adam 30 Kasım Çarşamba günü 1. bölümüyle başladı. Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun üstlendiği dizinin ilk bölümüne; tasarladığı bilgisayar oyunu sayesinde bir anda yaşamı değişen Tamer'in tesadüfen gördüğü Peri'yi kaçırması damga vurdu.

ÇÖP ADAM OYUNCULARI
Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrollerinde rol aldığı Çöp Adam’da; Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak  gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

ÇÖP ADAM 1. BÖLÜM ÖZETİ

Çok küçük yaşta hayatla mücadele etmeye başlayan Tamer’i giriştiği ekmek kavgasından çok aile sıkıntıları yormuş, Tamer tüm bu zor şartları oyun haline getirerek, içindeki çocuğu korumayı başarmıştır.

Anne ve babası tarafından yetiştirme yurduna verilmiş, kız kardeşi Meryem’le beraber orada büyümüşlerdir. Tamer şimdi evli ayrıca bir çocuk babasıdır. Tasarladığı bilgisayar oyunu büyük ilgi görünce Amerikalı dev bir şirket Tamer’in şirketine ortak olur.

Bir anda büyük servet sahibi olan Tamer, ilk iş olarak ailesini yeniden bir çatı altında toplamak için boğazda bir yalı alır.  Yalıya yerleşen annesi Aysel ve babası Bülent’in keyiflerine diyecek yoktur ama geçen acı günlerin onarımı  Tamer için çok zor olacaktır.

Tamer’in kurmaya çalıştığı dengeler, Peri’yi gördüğü anda alt üst olur. En yakınından aldığı darbenin şiddetiyle hayattan vazgeçme konumuna gelen Peri, bir anda kendini Tamer’in gizli dünyasında bulur.

TAMER VE PERİ'NİN KARAKTER ANALİZLERİ


TAMER YILMAZ - ENGİN ALTAN DÜZYATAN

Çok erken yaşta bir sürü işte çalışmış, anne ve babası tarafından yetiştirme yurduna bırakıldıktan sonra orada büyümüştür. Başarılı bir okul hayatı olan Tamer, üniversitede tanıştığı Berrin’le evlenmiş, evliliklerinin ilk senelerinde kızı Damla’yı kucaklarına almışlardır. Çektiği tüm eziyetlere rağmen zorlu hayat koşullarıTamer’in içindeki çocuğu susturamamıştır. Tamer, bilgisayar oyunları geliştirerek hayatını kazanırken, küçük bir şirket kurmuştur. Tasarladığı bilgisayar oyunları ilgi uyandırmış ve bir Amerikan şirketi, çok büyük para karşılığında Tamer’in şirketinin yüzde elli birini satın almıştır. Çok sosyal bir kişi değil. Suskun, az konuşan zeki bir insan. Kötü geçen çocukluğunun izlerini taşıyor. Hala bir çocuk gibi kendi kendine oyunlar oynamayı seviyor. Hayatta gerçekten bölüştüğü tek şey parası.

PERİ YILDIRIM SONAD - ELÇİN SANGU

Peri otuzlu yaşlarında, özel bir bankanın güzel, başarılı müdiresi. Genç kızlığa adım attığı senelerde annesi, sevgilisiyle yeni bir hayat kurmak için ailesini terk edince büyük hayal kırıklığı yaşamış. Daha sonra iflas eden babasıda vefat edince kız kardeşi Naz’la yapayalnız kalmış. İş adamı Sarper’le evlendikten sonra da kız kardeşiyle beraber yaşamaya devam etmişlerdir. Sürekli kontrol altında tutulması gereken bir hastalığı bulunan Naz için, kendi hayatından ve sosyal yaşamından ödün vererek, kardeşinin tedavisiyle uğraşmış, onu iyi hissettirmek için her türlü fedakarlığı yapmıştır.

Yorumlar