Anasayfa /  Foto Galeri

Cinsel ilişki sırasında öldü demişti, ama mahkeme inanmadı: Marc Schatzle 18 yıl hapis cezası aldı

İsviçre'yi ayağa kaldıran 'seks oyunu' davasında karar çıktı. 32 yaşındaki Marc Schatzle, 22 yaşındaki Anna Reed'i, öldürmüştü ve kadının seks sırasında öldüğünü açıklamıştı. Bununla ilgili mahkeme kararını verdi. Mahkeme, sanığa 18 yıl ceza verdi.

Cinsel ilişki sırasında öldü demişti, ama mahkeme inanmadı: Marc Schatzle 18 yıl hapis cezası aldı - Sayfa 1

yuşturucu kullanan bir Alman gece kulübü fedaisi, İngiliz mirasçı kız arkadaşını öldürmekten 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Gece kulübü fedaisi, 'oynadıkları bir seks oyunu sırasında bir şeylerin ters gittiğini' ve bu nedenle kız arkadaşının öldüğü iddia etmişti.32 yaşındaki Marc Schatzle, 22 yaşındaki Anna Reed'i, çiftin İsviçre'deki Maggiore Gölü kıyısındaki lüks otel odasında bir havluyla boğarak öldürdü.

Cinsel ilişki sırasında öldü demişti, ama mahkeme inanmadı: Marc Schatzle 18 yıl hapis cezası aldı - Sayfa 2

Mahkemeda, önde gelen bir at yarışı ailesinden olan Reed'in, üç aylık ilişkilerinde Schatzle için neredeyse 50 bin sterlin harcamış olduğu ortaya çıktı. Ancak Reed 9 Nisan 2019'da kendisini terk edeceğini söyleyince Schatzle tarafından öldürüldü.

Vücudu dövmelerle dolu olan iki çocuk babası vücut geliştirici Schatzle, Reed'i seks sırasında yanlışlıkla boğduğunu iddia etmeye çalışmıştı. Ancak hikayesi, onu 'kasten cinayet'ten suçlu bulan bir jüri heyeti tarafından reddedildi.

Cinsel ilişki sırasında öldü demişti, ama mahkeme inanmadı: Marc Schatzle 18 yıl hapis cezası aldı - Sayfa 3

Savcı Petra Canonica Alexakis daha önce mahkemeye, beş parasız Schatzle'ın, Anna'nın kredi kartını nasıl çalarak otel asansöründeki bir tavan paneline sakladığını ve ölümünden beş ay sonra kredi kartının bulunduğunu söyledi.

Cezayı veren Yargıç Mauro Ermani, "Bu yüksek düzeyde kasıtlı bir cinayetti. Sanık, kendisine sevgi ve para veren genç bir kadını öldürebildiğini kanıtladı çünkü kendini terk edilmiş hissettiğinde duygularını kontrol edemiyordu" diye konuştu.

Cinsel ilişki sırasında öldü demişti, ama mahkeme inanmadı: Marc Schatzle 18 yıl hapis cezası aldı - Sayfa 4

Savcı daha sonra şunları söyledi: "Marc Schatzle iyi hayatı, tatilleri ve pahalı eşyaları severdi, ancak bunları tek başına bunu karşılayabilecek maddi durumu yoktu.

Anna ile tanıştıktan sonra hayatında bir iyileşme oldu. Onun için idealdi - güzel, çekici ve en önemlisi zengin. Maddi bir sebep için onu öldürdü çünkü öldüğü gece tartışmışlardı ve kadın onu terk etmekle tehdit etmişti."